Se indlæg
 Udskriv debat
Nægter mishandling af 8-årig dreng
Thomas72
Det var angiveligt helt frivilligt, at en otte-årig dreng på et thaibordel i Nordsjælland slikkede en hund på kønsdelene og diede på dyrets brystvorte.

Det forsøgte en 35-årig kvinde torsdag formiddag at overbevise en domsmandsret ved Retten i Helsingør om.

Kvinden er sammen med en 46-årig veninde tiltalt for brutalt at have udnyttet og mishandlet en thailandsk kvinde, hendes otte-årige søn og kvindens mor. Den thailandske kvinde blev ifølge anklageskriftet på udspekuleret og kynisk vis tvunget til at makke ret og som prostitueret tjene næsten en million kroner hjem til de to kvindelige bagmænd bag et bordel i Nordsjælland.

Ifølge anklageskriftet blev den otte-årige dreng også mishandlet - blandt andet for at lægge et yderligere pres på den prostituerede kvinde. De to tiltalte kvinder benægter pure de alvorlige anklager.

Efter politiets opfattelse blev den otte-årige dreng sparket og slået- blandt andet med en grydeske og en paletkniv. Desuden blev han i perioder nægtet mad eller tvunget til at spise mad, som han ikke kunne lide - blandt andet på grund af stærk chilisauce. Drengen blev også tvunget i dametøj og paryk, mens bagmændene optog ham på video, mens han skulle danse som en pige og sige »Jeg er feminin« på thai.

Ifølge anklageskriftet blev drengen flere gange i perioder på op mod to uger holdt fanget og isoleret på et værelse, ligesom han blev indespærret i et aflåst skur i haven i omkring to dage. Flere gange tvang en af kvinderne ham ifølge anklagen også til at slikke på en hunds kønsdel og die på dens brystvorte, mens det blev optaget på video.


Det havde den 35-årige tiltalte dog en særlig forklaring på, da hun torsdag blev afhørt om forholdet:

»På et tidspunkt lå jeg og sov, men vågnede ved, at drengen havde taget en af vores tre små chiwawa-hunde og holdt dens røv hen til mit ansigt, så jeg fik en lortestreg under næsen, da han kørte hunden op ad mit ansigt. Det havde han også gjort på sin mor, og så syntes hun, at det var en god idé, at han selv gik ned og kyssede den i røven. Der var ingen tvivl. Det så jeg selv, og jeg holdt hunden, men jeg optog det ikke på video,« forklarede den tiltalte fra vidneskranken.

At drengen også havde suttet på hundens dievorte på et tidspunkt skyldtes angiveligt, at han havde set en børneudsendelse i tv, hvor nogle børn suttede på en kanin og en gris. Den tiltalte kunne ikke lige huske i retten, hvornår udsendelsen var blevet vist.

Den otte-årige har på en video-afhøring fortalt detaljeret om hændelserne med hunden, men disse optagelser blev afspillet bag lukkede døre i retten, så BT er ikke i stand til at referere drengens forklaring.

Ifølge anklagen pressede de to tiltalte kvinder på forskellig vis drengens mor til gennem halvandet år i 20015-16 at sælge sex både fra bordellet i Nordsjælland samt andre steder i Danmark. Blandt andet truede de angiveligt med usandt at hævde, at hun havde smuglet narko, ligesom de fik hende til at tro, at hun skyldte dem 200.000 kr. for kost og logi.

Den udnyttede kvinde blev ifølge tiltalen udsat for forskellige former for vold - blandt andet blev hun ifølge anklageskriftet slået med knytnæveslag på kroppen, slået med en sko i hovedet, trampet i hovedet imens hun sov og slæbt af sted i håret.

Samlet er de to tiltalte kvinder i anklageskriftet tiltalt for en bred vifte af alvorlige paragraffer i straffeloven. Det drejer sig om åger, bedrageri, menneskehandel, rufferi, afpresning, vold, grov vold, ulovlig tvang, frihedsberøvelse, blufærdighedskrænkelse, vidnetrusler samt børneporno.


https://www.msn.c...li=BBr5MK0


De to møgkællinger er sgu uhelbredelige syge oveni og Jeg håber de får en "tillægsstraf" oveni af deres medfanger.
Til Jer der rejser til Thailand for første gang, pas på!.
Thailand er vanedannende, stærk vanedannende!.

Jeg ved hvad Jeg taler om.
 
sudsakhon
Jeg har valgt ikke at være forsvarsadvokat... Dette er en af grundene.

-At skulle holde masken, mens ens klient lukker sådan noget ud.
 
https://en.wikipedia.org/wiki/Phra_Aphai_Mani
Spring til debat: