Se indlæg
 Udskriv debat
ægteskab i thailand , papirer
Thaidreamer
hej
hvilke papirer ska jeg som dansker medbringe til Thailand for at blive gift i Bangkok ?
og de ska vel alle oversættes til thai ? ( dette kan jeg gøre i Thailand )




som jeg forstår det :
civilstandsattest
årsopgørelse eller lønsedler ( er dette nok for 1 år ? )
pas
 
vandango
Jeg gjorde som der står på um's hjemmeside.
Husk 2-3 fotokopier af dit pas.


http://thailand.u...-aegteskab
 
Narin
Thaidreamer skrev:

hej
hvilke papirer ska jeg som dansker medbringe til Thailand for at blive gift i Bangkok ?
og de ska vel alle oversættes til thai ? ( dette kan jeg gøre i Thailand )




som jeg forstår det :
civilstandsattest
årsopgørelse eller lønsedler ( er dette nok for 1 år ? )
pas



For at kunne indgå ægteskab i Thailand, skal ambassaden udstede en attest på engelsk og thailandsk til brug for de thailandske myndigheder. Til brug herfor, skal ambassaden modtage følgende.



* ægteskabsattest (singlecertifikat eller bopælsattest med civilstand kan ikke benyttes) udstedt af en kommune i Danmark og som efterfølgende skal legaliseres i det danske udenrigsministerium http://um.dk/da/r...alisering.

* årsopgørelse eller lønseddel.

* kopi af pas.

* udfyldt oplysningsskema.



Du kan læse mere på http://thailand.u...aegteskab/ hvor du også kan finde oplysningsskemaet. Ambassadens gebyr er THB 5200. Da vi samtidig skal legalisere den originale ægteskabsattest fra kommunen, bedes du sende alle dokumenterne med post, så attesterne er parate til afhentning når du kommer til ambassaden og blot medbringe dit pas og THB 5200. Du kan også indlevere alle dokumenterne personligt på ambassaden og her vil der så være en sagsbehandlingstid på 2-3 dage.

Inden i kan indgå ægteskab på det lokale distriktskontor (Amphur), skal attesterne først legaliseres i det thailandske udenrigsministerium. Du kan se adressen på følgende link http://thailand.u...kumenter/.


Hvis du senere ønsker at registrere ægteskabet i Danmark, skal den thailandske vielsesattest oversættes til engelsk. Oversættelse og original skal først legaliseres i det thailandske udenrigsministerium og derefter her på ambassaden
 
Thaidreamer
oplysnings skemaet har jeg og er udfyldt. :-)
takker for svar
 
Spring til debat: