Se indlæg
 Udskriv debat
TUI flyver med Dreamlineren fra Billund til Thailand
jc

Læg dertil at TUI er et charterselskab, og de propper alt hvad der kan være af sæder ind i lortet når de bestiller fly.Sad Der skal jo tjenes penge og helst mange.


TUI har en pitch på 33 mens f.eks. Qatar, som bryster sig af at være 5* kun har 31 i pitch. Der er trods alt 5 cm mere benplads hos TUI.

Til sammenligning har THAI 32" på economy både i B787 og B777-300ER, som de benytter på CPH.

Det er altså ikke charterselskaberne, som propper max sæder ind.
Boet i Bangkok 1980-1983.
 
JohnBKK
Nå, jamen det lyder da godt, hvad så med 9 sæder på tværs? Kan se på Seatguru at det er 17", hvor andre har 17,2 og mere..

Flere selskaber har 3-4-3 på deres B777, og det er simpelthen for trangt, armlænene er også blevet mere smalle/tynde, så det kniber en del med plads til armbevægelser når der skal spises og drikkes..
 
jens
De sædeafstande og bredder der oplyses på seatguru skal man ikke stole alt for meget på.
Har fløjet en del gange med emrates 777 og må medgive john at sæderne ikke er for brede, men det kan gå an da de har en fornuftig sædeafstand så man kan være der med sine 190cm uden at have knæerne i klemme.

Har så også fløjet en enkelt gang med qatars 787 der iflg seatguru skulle have bredere sæden end emirates 777.
Sådan forholder det sig ikke i virkeligheden da de åbenbart har talt både armlæn og det halve af midtergangen med i sædebredden..
Læg dertil ca 5 cm mindre sædeafstand, så sidder man virkelig som sild i en tønde.

Dette harmonerer jo også fint med hvad der står i den artikel john linker til hvor de nævner at sæderne i 787 er smallere end f.eks. i en B737 med 2x3 sæder.

Man kan jo også undre sig over hvordan sædebredden for forskellige flyselskabers 787 svinger mellem 16,2 og 17,5" med 3-3-3 sædekonfiguration. på seatguru.
 
Spring til debat: