Se indlæg
 Udskriv debat
Robert Band er tilbage i Danmark
woodstock
Kære Alle

Sidste år i september var fantastiske ROBERT BAND på besøg i Danmark hvor han gav et brag af en koncert med 5 timers non-stop kanon-underholdning den første aften, og med et repertoire hvor de kun færreste kan følge med. - Det samme nummer blev ikke spillet to gange den aften, og publikum var med lige fra start!

Koncerten blev fulgt op af flere fantastiske og særdeles velbesøgte koncerter i forbindelse med Christianias fødselsdag, og var formodentlig en af de mest velbesøgte begivenheder i forbindelse med fejring af fødselsdagen i 2016.

Nu har Woodstock og Christiania igen fornøjelsen af, at kunne byde Robert Band og dig velkommen til to nye koncerter og et par dage du bestemt ikke bør gå glip af. - Som vanligt er der GRATIS ENTRE og du, venner og familie skal være hjertens velkommen til kigge forbi til en hyggelig aften med fantastiske fortolkninger af musik du allerede kender og i godt selskab.

Vel mødt den 27 og 30 juni 2017 på WOODSTOCK Christiania

Vi håber at se dig den 27 eller 30 juni hvor Robert Band står på scenen, klar til at følge op på sidste års store succes.
 
Spring til debat: