Se indlæg
 Udskriv debat
Rohingya
The_Horror
Thomas72 skrev:

The_Horror skrev:

Thomas72 skrev:

[quote]The_Horror skrev:

Naser Khader skal stikke sin muslimske vandpibe ind...han aner sjældent hvad han fabler om.

Først og fremmest overvurderer han Suu Kyi's magt....diktaturet styrer stadig den vigtigste del af Myanmar, nemlig militæret, den del har Suu Kyi ingen indflydelse på...og det er militæret som begår disse handlinger som nogle vil kalde forbrydelser, andre vil kalde det frihedskamp for fædrelandet. Suu Kyi træder klogt nok varsomt, ellers mister hun den lille indflydelse- og det håb for demokrati hun trods alt har kæmpet så hårdt for i en menneskealder. Hvis hun kunne gøre noget havde hun sgu nok gjort det, men Khader og pladderhumanister tror de ved bedre....Obama formodede heller ikke at lukke Guantanamo lejren...Tror folk at virkelig at disse Nobel-personer er enevældige guder?

Vi kender alle udfaldet hvis militæret ikke gjorde noget. Yderligere kampe for muslimsk selvstædighed og et derved mindre Myanmar vil blive resultatet hvis de ikke slår hårdt mod hårdt fra start. Passivitet og naivitet kommer man ingen vegne med...og det bliver netop Danmarks- og den vestlige verdens undergang i fremtiden.

Dernæst ignorerer Khader en vigtig detalje som han selv nævner;...nemlig det faktum at det var muslimerne selv som angreb 'landet' først. Som i mange andre krige er det umuligt kun at lave modangreb mod såkaldte oprører da disse blender ind med resten af befolkningen og iøvrigt bor og færdes i de samme områder som de kujoner de er, samme taktik som Al Queda/Taliban i Afghanistan.

...Desuden har de muslimske oprører bred støttet blandt den muslimske befolkningen som derfor må betragtes som medskyldige i mine øjne. Samme gør sig gældende for alle de muslimer som støttede, hyldede og deltog i terroristen Omar Husseins begravelse i DK.

Faktum er at disse rohingyaer intet har tilfælles med Burma's øvrige befolkning...hverken af udseende, kultur, religion el. mentalitet...de burde smutte til Bangladesh og blive der. Det samme er tilfælde med muslimerne i Europa.

suk...


Hvad med de tyskere som stemte på Adolf H i sin tid?, er de så også i dine øjne medskyldige i de krigsforbrydelser som de tyske soldater begik under WW2 og medskyldige i Holocaust?.
Eller den familiefar som bor på samme gade som Jeg, er han medskyldig i racisternes og nynazisternes "hate crimes"? fordi han over for mig en dag udtrykte sympati for afbrændingerne af asylcentre i Tyskland og i Sverige.


ja, man er da i højeste grad medskyldig uanset om man trykker på aftrækkeren, afgiveren ordren el. blot er tilhænger af foretagende..hvis din antagelse skal holde stik, skulle Adolf Hitler jo være uskyldig da han blot var manden afgav ordrene. For at kunne afgive ordre krævede det jo at han blev valgt til kansler af befolkningen (og via politiske alliancer), hvilket jo skete. Situationen var dog dengang en anden eftersom der ikke var samme adgang til uafhængige medier som i dag, så mange var uvidende, men stadig medskyldige på en måde.

Men i dag ved folk hvad der sker omkring dem, og for at svare på dit spørgsmål; ja, folk der støtter islamisk terror hvad end de opfordrer direkte (fx imamer) el. indirekte (fx via opdragelse/påvirkning), er mindst ligeså medskyldige (hvis ikke endnu mere) end dem som trykker bomben af. Alle de muslimer som jublede af 9/11 er i mine øjne medskyldige (også selvom det tydeligvis var et inside joCool. Omar Hussein var hjernevasket af sine omgivelser og at flere tusinder deltog i hans begravelse viser i mine øjne en accept og beundring af hans handlinger.

Hvis din bedste ven er dømt pædofil og du stadig bakker ham op i hans ugerninger, så er du vel ligeså skyldig som ham, selvom du aldrig har rørt en mindreårige. Hæleren er ligeså god som stjæleren.

Husk altid på at handlinger som disse er resultat af en samfundsstemning. Rohingyaerne er ingen undtagelse, bare fordi de er fra asien og ikke Mellemøsten skal man ikke lade sig narre. De ser kun selv sig og andre muslimer som værdige mennesker...deres buddhistiske medborgere og os andre er blot en pest der skal udryddes.


Er såmænd enig med dig, bortset fra det sidste. Der er 1,5 milliarder muslimer på verdensplan og hvis de alle sammen er så slemme som du prøver at få dem til fremstå, ville 7 milliarder mennesker være døde nu. Selvfølgelig er det der skete med WTC for 16 år ganske forfærdelig og det samme som man har oplevet i Paris, Nice, Berlin, London, Bruxelles og i Barcelona.
Men mange er så blinde af had til muslimer alene fordi de er muslimer, at de glemmer Oklahoma, Oslo & Utøya, MH17 og Charlottesville


Der er mange flinke og venlige muslimer rundt omkring i verden, heriblandt i Thailand. Individuelt er de fleste ret cool, men som samlet masse udgør de et problem, især når de bosætter sig i andre områder. Dette fordi de som regel ønsker omgivelserne skal tilpasse sig dem og ikke omvendt og fordi de har deres skide æreskodeks og "show of power" mentalitet.

Der er utallige våbnede konflikter på verdensplan pt:


https://en.wikipe..._conflicts


Men sjovt nok er det kun krige hvor muslimer bliver dræbt/forfulgt der betyder noget for en muslim...Dør en ikke-muslim går det nok, men går det ud over en muslim er hele verden imod dem. Et slags sammenhold. De glemmer at se objektivt på problemerne uanset om vi snakker flygtningekriser, konflikter el. andet...er det godt for muslimer er det rigtigt, er det skidt for muslimer er det forkert. Muslimerne gør pr. definition altid det rigtige. Det går ud over deres dømmekraft og al modgang i deres liv som værende alene fordi de er muslimer, du falder selv i fælden. Er jeg fx mod massiv mellemøstlig indvandring, så er det straks fordi jeg er anti-islamisk, hvad nu hvis det slet ikke handler om islam?

Du nævner nogle situationer, fx Utøya...men hvad skete der i hele Skandinavien da han gjorde dette? Alt og alle tog afstand fra hans handlinger...på facebook, i medierne osv...hvor er muslimerne når en galning kører en menneskemængde ned?....væk...fryder sig hjemme bag deres fire vægge...fryder sig over at de endelig går ud over de vantro hunde igen...
A fool who knows his foolishness is wise at least to that extent, but a fool who thinks himself wise is a fool indeed
 
JohnBKK
Horror skrev: "Der er mange flinke og venlige muslimer rundt omkring i verden, heriblandt i Thailand. Individuelt er de fleste ret cool, men som samlet masse udgør de et problem, især når de bosætter sig i andre områder. Dette fordi de som regel ønsker omgivelserne skal tilpasse sig dem og ikke omvendt og fordi de har deres skide æreskodeks og "show of power" mentalitet. "

Præcis analyse, det er lige nøjagtig problemet, og jeg har oplevet det samme med negere - ikke fordi vi partout skal blande dem ind i det - men one on one er de fleste fornuftige nok, men er der flere end 5-10 stykker i en forsamling, så går der 100% sikkert "jive-ass" i det. Udtrykket stammer fra amerikanere jeg engang arbejdede sammen med, Google det hvis I vil vide mere.. De har samme sarte nervesystem og tendens til offermentalitet som muslimerne, og mange negere er da også muslimer, måske af netop den grund..
 
click
Myanmar kan være tømt for muslimske rohingyaer om en måneds tid
En tredjedel af rohingyaerne i Myanmar er flygtet ud af landet på under tre uger.
Meget effektivt Tillykke Myanmar SE & LÆR EUROPA

http://www.dr.dk/...aaneds-tid

Fuck verden, glem smerten. Ikke tude, bare hold ud. Lev dit liv. I Thailand skinner solenSmile
 
GAMBIT
click skrev:

Myanmar kan være tømt for muslimske rohingyaer om en måneds tid
En tredjedel af rohingyaerne i Myanmar er flygtet ud af landet på under tre uger.
Meget effektivt Tillykke Myanmar SE & LÆR EUROPA

http://www.dr.dk/...aaneds-tid


Click, hvis samme uddrivelse fandt sted i næste uge i Danmark, ville du så rejse hjem og deltage? Og hvis det lykkedes, så og hjælpe til de er helt fordrevet fra Europa?
Too much agreement kills a chat.
- Eldridge Cleaver
 
GAMBIT
Det samme spørgsmål vil jeg også stille JohnBKk.

Og til info, så har jeg personligt ikke noget problem med de fandt hjem til hvor de kom fra. Det er snarere politikerne i landet der skulle fordrives men det er en anden snak.
Too much agreement kills a chat.
- Eldridge Cleaver
 
JohnBKK
@GAMBIT: Jeg forventer at der på et tidspunkt i Danmark og resten af Europa vil opstå egentlige modstandsbevægelser, fordi folk nu har fået nok. Der vil blive modstand mod politikere, meningsdannere, bessewissere, væmligboere, ja stort set alle der laver "landskadelig virksomhed" i multikulturalismens navn.

Jeg deltager gerne i den kamp, helst ved forsyningstropperne, jeg bager gode boller og laver en fed varm kakao!

Wink
 
click
Click, hvis samme uddrivelse fandt sted i næste uge i Danmark, ville du så rejse hjem og deltage? Og hvis det lykkedes, så og hjælpe til de er helt fordrevet fra Europa?
HA HA Jeg er sku nok blevet for gammel til det, men jeg vil da helt klart støtte op om det. En af grundene til jeg helt har forladt Europa er sku muhamedanernes fremmarts Her i denne provins hvor jeg bor er her så godt som ingen muhamedanere. Det er jeg godt tilfreds med
Fuck verden, glem smerten. Ikke tude, bare hold ud. Lev dit liv. I Thailand skinner solenSmile
 
click
Jeg sad lige og hørte på news at grunden til det hele eskaleret i Myanmar var 30 angreb udført på politistationer og 1 angreb på en militær forlægning udført af muslimske rohingyaer Jeg forstår sku godt man jager dem ud af landet
Fuck verden, glem smerten. Ikke tude, bare hold ud. Lev dit liv. I Thailand skinner solenSmile
 
lbob
JohnBKK skrev:

Præcis analyse, det er lige nøjagtig problemet, og jeg har oplevet det samme med negere - ikke fordi vi partout skal blande dem ind i det - men one on one er de fleste fornuftige nok, men er der flere end 5-10 stykker i en forsamling, så går der 100% sikkert "jive-ass" i det. Udtrykket stammer fra amerikanere jeg engang arbejdede sammen med, Google det hvis I vil vide mere.. De har samme sarte nervesystem og tendens til offermentalitet som muslimerne, og mange negere er da også muslimer, måske af netop den grund..


Husk nu også de rødhårede. De er tillige nogle upålidelige sataner!
 
GAMBIT
Jeg deltager gerne i den kamp, helst ved forsyningstropperne, jeg bager gode boller og laver en fed varm kakao!


Hahaha! Det kunne næsten få mig på barrikaderne! Skal man aflægge blod for at være medlem?

Jeg håber en dag at befolkningen, også etniske, starter med at stå sammen mod staten og politikerne, de er i mine øjne de virkelige fjender der kvæler samfundet.

I øvrigt har jeg ikke en skid til overs for soldater der skal ned og lege politi i hverken Balkan lande eller opiums regioner fordi de keder sig i andedammen, og de gerne vil gøre deres farmand stolte. - de er lemmings I et økonomisk magt og ego masturbation men igen det er en heeeelt anden snak - men vi har flirtet med USA og det var Anders og Bush, best buddies I terror og derefter en god stilling til Anders som tak for støtten og hej Gucci Helle til TV klovnen Lars Fad og nu er vi vågnet op ved siden af Trump, oh det var ikke så godt han er vidst ikke helt stueren når han siger hvad han virkelig mener, så nu kan vi ikke rigtigt lide USA og vi vil ikke være med mere men vi har en masse efterdønninger med alle de syrer der vandrede herop af alt den indblanding som de amerikanske og danske soldater absolut skulle ned og lege apocalypse now og nu står vi så her. Med regningen efter festen og vil ikke kendes ved gårsdagens dårlige opførsel og skål og tak nu må i gerne smutte hjem.

Kujoner man! Samlet den regning op og lær at holde næsen for os selv fremover, men historien viser at der aldrig bliver taget bed lære når det kommer til stykket, for næste gang vi dummere os er det en ny generation af politikere der har egen interesse i at trampe andre ned.

Husk at betal skat og nej du må ikke få del i sikkerhedsnet du betaler til når din kone er fra Thailand for vi er bedre end dem og du skal ikke slæbe de ludere med herop i vores liguster helvede spis noget sovs din so, når du har lært det i 8 år kan du måske få lov at blive her men kun hvis du tjener penge, og du vil aldrig blive rigtig velkommen i vores utopia.

Gambit efter 2 år I DK.
Too much agreement kills a chat.
- Eldridge Cleaver
 
JohnBKK
lbob skrev:

JohnBKK skrev:

Præcis analyse, det er lige nøjagtig problemet, og jeg har oplevet det samme med negere - ikke fordi vi partout skal blande dem ind i det - men one on one er de fleste fornuftige nok, men er der flere end 5-10 stykker i en forsamling, så går der 100% sikkert "jive-ass" i det. Udtrykket stammer fra amerikanere jeg engang arbejdede sammen med, Google det hvis I vil vide mere.. De har samme sarte nervesystem og tendens til offermentalitet som muslimerne, og mange negere er da også muslimer, måske af netop den grund..


Husk nu også de rødhårede. De er tillige nogle upålidelige sataner!


.............................. LOL LOL
 
JohnBKK
GAMBIT skrev:

Jeg deltager gerne i den kamp, helst ved forsyningstropperne, jeg bager gode boller og laver en fed varm kakao!


Hahaha! Det kunne næsten få mig på barrikaderne! Skal man aflægge blod for at være medlem?

Jeg håber en dag at befolkningen, også etniske, starter med at stå sammen mod staten og politikerne, de er i mine øjne de virkelige fjender der kvæler samfundet.

I øvrigt har jeg ikke en skid til overs for soldater der skal ned og lege politi i hverken Balkan lande eller opiums regioner fordi de keder sig i andedammen, og de gerne vil gøre deres farmand stolte. - de er lemmings I et økonomisk magt og ego masturbation men igen det er en heeeelt anden snak - men vi har flirtet med USA og det var Anders og Bush, best buddies I terror og derefter en god stilling til Anders som tak for støtten og hej Gucci Helle til TV klovnen Lars Fad og nu er vi vågnet op ved siden af Trump, oh det var ikke så godt han er vidst ikke helt stueren når han siger hvad han virkelig mener, så nu kan vi ikke rigtigt lide USA og vi vil ikke være med mere men vi har en masse efterdønninger med alle de syrer der vandrede herop af alt den indblanding som de amerikanske og danske soldater absolut skulle ned og lege apocalypse now og nu står vi så her. Med regningen efter festen og vil ikke kendes ved gårsdagens dårlige opførsel og skål og tak nu må i gerne smutte hjem.

Kujoner man! Samlet den regning op og lær at holde næsen for os selv fremover, men historien viser at der aldrig bliver taget bed lære når det kommer til stykket, for næste gang vi dummere os er det en ny generation af politikere der har egen interesse i at trampe andre ned.

Husk at betal skat og nej du må ikke få del i sikkerhedsnet du betaler til når din kone er fra Thailand for vi er bedre end dem og du skal ikke slæbe de ludere med herop i vores liguster helvede spis noget sovs din so, når du har lært det i 8 år kan du måske få lov at blive her men kun hvis du tjener penge, og du vil aldrig blive rigtig velkommen i vores utopia.

Gambit efter 2 år I DK
.


Nænej, men kan du rulle en joint er du joined kvit og frit, peace bro! Pibe

- og til det sidste jeg har fremhævet med fe´:

Tak for situationsrapporten, jeg er ethundred på at jeg aldrig nogensinde returnerer til det underlige land..
 
GAMBIT
Nu erhverver bankerne 7 årige kunder med betalingskort. En ny generation stats kultiveret fodder til forbrugskværnen. Små BØRN! Magnetstribe generationen? Godt fået Danmark
Too much agreement kills a chat.
- Eldridge Cleaver
 
rinpoche
Anno domini 2017, og så er der "gudødeme" folk, der går op i religion af diverse observanser.

Kristus, hvis han nogen sinde har eksisteret - var af mellemøstlig orientering med alternativ pigmentering. No?
Med andre ord en p.e.r.k.e.r.

Mohammed - hvis han nogen sinde har eksisteret - var angiveligt en pædofil med sin barnebrud.

Og så falder visse dele af befolkningen på knæ for dem i 2017 ?

De må have et cifrede IQ kvotienter.

Der ER ingen gud/guder/profeter and I give you what. Der er kun mennesker, og det er kun de svage og hjernevaskede der har brug for guds billeder.

Og jeg tror vi alle ved, hvor de hjernevaskede stammer fra. Just saying...
 
GAMBIT
Og jeg tror vi alle ved, hvor de hjernevaskede stammer fra. Just saying
..

Ja, de stammer fra Jylland.

De skal også fordrives, Især fra København
Redigeret af GAMBIT d. 13/09-2017 18:00
Too much agreement kills a chat.
- Eldridge Cleaver
 
rinpoche
Haha, det tror jeg nu ikke.

Og hvis folk har behov for religion, fint med det.

Jeg finder det et eller andet sted morsomt, hvis det blot ikke var så sørgeligt.
Historien såvel før som nu taler sit tydelige sprog.
 
sudsakhon
Rinpoche.. du tager fejl.. Der er masser af guder
Det, som er problemet er, at holde rede på dem..
Man mar nogen, der hævder at de er de eneste..Og at øl og flæskesider er forbudt..
Det er jo et problem for Valhalla, hvor de modigste netop får lov til at sidde til højbords med guderne (flertal) og hele arrangementet er netop øl og flæskesider..Særimner er jo den eneste fødekilde..

De to gudeforestillinger udelukker jo gensidigt hinanden, idet begge forestillinger ikke kan være sande..

Nogen nævner så buddhisme med et smil og kalder det en "filosofi" og ikke en religion..
Sandeligt siger jeg eder..... De kender ikke buddhisme, der absolut lige så fundamentalistisk religion som den mest indskrænkede og vindtørre indremissionske tørvetrillerforestilling...
De er blæst i bøtten, men vender det indad
 
https://en.wikipedia.org/wiki/Phra_Aphai_Mani
vandango
Når man ser på lande som feks. Iran Saudi Arabien mfl. samt sunnimuslimske terror organisationer, er den blodige islam med dødsmanuelen koranen et udmærket redskab til at fastholde og undertrykke befolkninger.

Kender mange søde muslimer, men har ondt af dem, fordi de tror på det Islam pis, eller måske er de tvunget til at tro på det?
 
JohnBKK
Et debatindlæg fra en der åbenbart kender lidt mere til forholdene end os andre..

"Ataullah Abu Ammar Jununi er en pakistansk født rohingya-jihadist, som er vokset op i Saudi-Arabien. Han er leder af gruppen Arakan Rohingya Salvation Army (Arsa), der har dræbt mange soldater i Myanmar i håb om, at militæret ville overreagere. Det gjorde det så også. Disse jihadister har forbindelse til Al-Qaeda og Isis."

"Myanmar er ikke Danmark. Man inviterer ikke på dialogkaffe, man reagerer med magtanvendelse"

http://politiken....ituationen
 
JohnBKK
pethan skrev:

Læs dette, I muslimhadere (især JohnBkk).

http://www.indepe...26521.html

I siger nok, at det er fakenews, men jeg har været der, jeg kender situationen og folkene, selv om jeg personligt ikke har noget med islam at gøre, og tit tager afstand fra de handlinger af dem, der vedkender denne religion. Der er åbenbart nogle få af Rohingyaner, der efterhånden har følt sig tvunget til at gå til kamp mod situationen, og det må man også tage afstand fra, men forholdene for dette folkefærd er virkelig helt utålelige. De kunne sagtens forbedres, hvis der virkeligv ar vilje til det. Det er de såkaldte 'buddhister', der er de egentlige syndere i denne konflikt, ikke Rohingyaerne. Pga. jeres fordomme kan I dog simpelthen ikke se det.


Du er jo en tåbe, en ignorant, typisk "selvmorderisk godtroende hvid mand" - lyt og lær:

https://www.youtu...dPZRoLzu-E
 
Spring til debat: