Se indlæg
 Udskriv debat
DEVELOPMENTS - HUA HIN - THAILAND
HarryP
Netop hjemvendt efter et blandet ophold (ferie/forretning) i Hua Hin. Jeg havde hjemmefra planlagt at jeg ville se på nogle developments da jeg kunne være interesseret i, at investere i enten en lejlighed eller lille villa i Hua Hin. På forhånd havde jeg udvalgt La Bua, dels fordi der var danske interesser men også p.g.a. deres award (kriterier for denne) mv.
Jeg tog derop uopfordret og må tilstå jeg blev meget skuffet da det, som skulle være et spritnyt resort, allerede nu mindede mest om en spøgelsesby – INGEN AKTIVITET overhovedet og ingen gæster.
Jeg begyndte at forstå noget af dette da jeg samme aften snakkede med nogle andre ”turister”, fastboende mv. og pudsigt for disse fortællinger var at navnet Jonas Glud gik igen og igen.

Jeg blev selvfølgelig nysgerrig efter hvad man ellers kunne finde på ham. Det viser sig at Jonas Glud er Partner samt ansvarlig for konstruktionen i La Bua. Dette er der for så vidt ikke noget i vejen med men når man på denne side http://www.huahin...1&start=15 læser at der kræves yderligere 12,50%, en anden søgning viser han er ”konkursrytter” fra Danmark, man på dette link https://www.linke...g-primdahl kan se han skylder selv ansatte penge, så kan man vel næppe fortænke nogen i hvis de får associationer til hvorfor der skal opkræves ekstra.

Lidt mere ”urolig” bliver man så når man går ind på Jonas Glud’s hjemmeside for virksomheden Dream Estate http://www.dreame...m/?lang=da hvor man under nye developments finder ”The Summit”. Så vidt jeg kan bedømme er adressen for disse identiske, ligesom logoerne også er påfaldende ens, er dette bare et helt usædvanligt sammentræf?
Hvordan skulle Jonas Glud kunne starte et nyt development op når han er partner i et andet? Et andet spørgsmål er, hvordan har han fået det finansieret, da La Bua, jf. ovenfor, ikke gav overskud – tværtimod?
Jeg vil slutte af med at sige, at ovennævnte jo ”kun” er søgninger foretaget på nettet samt at fortællingerne ikke er verificeret. Men jeg føler jeg har pligt til at videregive sådanne informationer som jeg finder af væsentlig karakter.

HarryP
Redigeret af HarryP d. 27/09-2017 18:03
 
Kazi
Kære Harry,

Du har desværre helt ret omkring denne Jonas Glud. Der er en del retssager under opsejling og et meget travlt 2018 forude ser det ud til. Ikke nok med at han via returkommission på alt hvad der er købt til Labua (byggematerialer osv) har kørt ressortet konkurs, han har også bedrevet andre former for underslæb.

Det er desværre den "sædvanlige" historie om en gut som kommer fra noget andet svindel og som tager til Thailand, pynter sig med lånte fjer, fører sig frem som den store guru, og ender med et brag.

Der er mange familier der er blevet snydt af ham og mange leverandører og ansatte der ikke har fået deres betaling, men Jonas Glud selv lever et 1. klasses liv og er fuldstændigt ligeglad.

MVH,

K.
 
HarryP
Hej Kazi

Takker for dit input til mit indlæg. Jeg blev mildest talt meget overraket over at høre alle disse historie, du ved Thailand - rygter o.s.v. men at der så også er hold i dem !!!!!
Mig bekendt var de 4 partnere i La Bua vil det så sige at Jonas Glud har taget r.... på de andre samt en eventuel investor?

Hilsen
HarryP
 
JohnBKK
Lad os se og høre hvad han er for en krabat..https://www.tripa...vince.html
 
HarryP
Hej JohnBKK

Ja det bliver lidt spændende at se hvad der kommer at yderligere kommentarer og oplysninger vedrørende Jonas Glud.
Er ved at skabe kontakt til vedkommende på LinkedIn som har lavet indlæg der omkring Jonas Glud, hvor han bl.a. fortælle at Jonas Glud var den direkte årsag til at han forlod La Bua for over 1 år siden.

Updates are coming, have a great day.

HarryP
 
JohnBKK
Interessant at følge en driftig ung mands vej til Thailand..

.. "Hendes kæreste, 33-årige Jonas Glud, har tidligere været salgschef for Sonofon, men er allerede returneret til Bornholm og har købt havnegrillen og bageriet, som nu er udvidet med en café.
»Jeg begyndte med brunch i februar, men Bornholmerne synes, det er sindssygt at gå ud og spise morgenmad for 100 kr., når man selv kan bage et brød for en femmer,« siger han.
Jonas har tjent en del penge i København, og når han kommer kørende i sin mørke Kia med tonede ruder, kigger bornholmerne efter ham. Tidligere i år købte han et fireetagers hus af en mand i fiskeribranchen i nabobyen Årsdale, og nu sidder han i Svanen eller Ægget med havet som forhave og kan næsten dyppe fødderne i bølgerne.

Adspurgt hvorfor han opgav København, svarer Jonas:

»Det var ræset.«

https://www.infor...oeget-sild


"Bageriet I/S på Torvet 7 i Nexø er fredag blevet erklæret konkurs af Skifteretten på Bornholm - på begæring af virksomheden selv.
I alt er der 27 personer, som mister arbejdet ved konkursen, men boets kurator, advokat Peter Paldan, understreger, at mange af medarbejderne er ungarbejdere, hvis ansættelser alligevel ville udløbe den 1. august eller den 30. august.
Da da er tale om et interessentskab mellem Jonas Glud og Henrik Dich Nielsen, er begge disse også blevet erklæret personligt konkurs."

http://tidende.dk...

http://aarsdaleho...onas-glud/

https://bornholm....

Read the rules
Redigeret af JohnBKK d. 28/09-2017 18:33
 
HarryP
Hehe, ja det er ufatteligt hvad folk kan slippe afsted med og man kan kun have ondt af Henrik Dich Nielsen da han efter al sandsynlighed har været med til at finansiere Jonas Glud's liv i luksus.

Jeg er blevet kontaktet af en herinde med en privat mail (håber vedkommende kommer frem og selv skriver) som bl.a. skriver at Svanen, Ægget, Eksklusiv og dyr Spa samt andre værdifulde effekter befinder sig i Thailand samt at han kort forinden konkursen havde anskaffet sig en villa i Thailand.
Det vil jo så i praksis sige at Jonas Glud har løget i retten ved at påstå han ingen aktiver havde.

En lidt spændende historie det her, lad os se om ikke der skulle være andre der kan bidrage.

HarryP
 
HarryP
En lille opdatering.

Jeg har lagt et link til en lille video op på !Quick'en". Denne viser Jonas Glud's residens i La Bua. Det er vel hvad hvad kalder en solid villa. Skal vi skyde på en stor 4-værelses villa og ikke nok med det er der yderligere 2 gæstehuse i king size + fundament til endnu et.
Hvad skal vi skyde på denne "herlighed" koster incl. jord, et sted mellem THB 30-35 mill?
Har så fået at vide at det hele er solgt i år og rygterne siger THB 14-18 mill. eller ½-pris.
Årsag til salg kender man ikke men mon ikke forklaringen skal søges i Kazi's indlæg? For det første kan Jonas Glud jo ikke være en del af det fællesskab han selv har bedraget og for det andet kan ejendomme ikke indfryses hvis det kommer til en retssag mod Jonas Glud
 
HarryP
Så er jeg tilbage efter lidt forretningsrejser samt afslapning Smile
Jeg har så samtidig haft den fornøjelse at snakke med Henning Primdahl, som havde skrevet lidt kritiske artikler omkring Jonas Glud.
Han kan bekræfte hvad der er skrevet her og har fortalt sin egen historie som dokumentere at Jonas Glud åbenbart ingen hæmninger har når han selv kan bedrage sine underordnede samt ansatte.
Vedr. LaBua er det, rigtigt sagt, kun gisninger da der ikke er nogen sag endnu og dermed en kendelse/dom. Men årsagen er velkendt da "kick-back commission" er meget udbredt i Thailand og det var <Jonas Guld og hans kone K. Phueng som foretog alle indkøb af materialer til projektet, dette har drænet kassen.

Skepsis omkring The Summit er kommentaren (udover Jonas Glud), at der ikke er nogen Common Fee, hvilket betyder at Developer Jonas Glud lader alt påhvile købere, også nedbrud af transformer etc. så absolut ikke et anbefalelsesværdigt projekt da det være mere end svært at have 20 enige husejere hvergang der skete noget. Selv fjernelse af affald etc. er noget de slev skal styre.

Jeg har forespurgt Henning om han kunne have lyst at lave en lille beskrivelse af sine erfaringer og venter spændt på hanss reaktion omkring dette.
 
Spring til debat: