Se indlæg
 Udskriv debat
Kastrup Lufthavn: Ny paskontrol indføres lørdag - kan give lange ventetider i Københavns Lufthavn
Webmaster


Fra lørdag den 7. oktober indfører politiet i Københavns Lufthavn en ny og skærpet grænsekontrol, hvis man som rejsende skal flyve uden for Schengen-området.

Den skærpede grænsekontrol er et krav fra EU og gælder, hvis den kommende destination går til for eksempel England, USA, Thailand, Tyrkiet eller andre lande, der ligger uden for det europæiske Schengen-samarbejde.

De nye regler trådte i kraft i resten af Danmarks havne og lufthavne allerede den 15. september, men gælder først fra den 7. oktober i Københavns Lufthavn.

I praksis vil man få tjekket sit pas grundigere. Det vil både blive scannet og kontrolleret i politiets og andre relevante EU-databaser.

Kontrollen skal sikre politiet et endnu mere fintmasket net i forsøget på at forebygge organiseret, grænseoverskridende kriminalitet.

Den øgede paskontrol vil fra lørdag den 7. oktober uundgåeligt skabe længere kø ved paskontrollen i Københavns Lufthavn.

Læs nærmere på:
- Københavns Lufthavn
- TV2 Nyhederne
Med venlig hilsen

Webmaster
Email: webmaster@dansk-thai.dk
Website: www.thailand-portalen.dk

Ytringsfrihed er ikke retten til at sige, hvad vi har lyst til, hvornår vi har lyst. Det er retten til at sige, hvad vi har lyst til, dér hvor vi har fået lov til det.
 
http://www.thailand-portalen.dk
Thomas72
Også Aalborg Lufthavn bliver berørt.


https://www.tv2no...l-du-vente


indholder også et kort TV-indslag.Ifølge pressechefen Kasper Hyllested, har de nye pasregler ikke betydet længere køer.


https://nordjyske...7f35a866d2

Til Jer der rejser til Thailand for første gang, pas på!.
Thailand er vanedannende, stærk vanedannende!.

Jeg ved hvad Jeg taler om.
 
Spring til debat: