Se indlæg
 Udskriv debat
Pattaya look a like
juj
kimsonic skrev:

i keder jer rigtigt her op til højsæsonen hvad..eller har i allerede været nede og købe en stor magicmushroom shake nede på stranden? man får bare ikke sovet har jeg hørt måske en rigtig god ide til en lille nytårskur på forskud ?!!Violin


Man sover skam udmærket selv om man har fornøjet sig selv med et trip. Sun baby

For at holde sig vågen er det Speed eller amfetamin der skal til. Men det skal man holde sig langt fra, det noget giftigt stads. Og ren kemi.Sad

Nej vi keder os skam ikke, og lader ikke op til nogen høj sæson. Hader højsæsonen, og alle de forbandede turister.

Vi har bare erkendt, som de fornuftige menesker vi nu engang er. At hvis man ikke selv skal blive ramplende gal, som den øvrige verden. Så det nødvendig med noget magisk terapi.

Købte forøvrigt for nogle år tilbage magicmushroom shake på en strand på Koh Samui. Af noget så sjældent som et par rigtig fornuftige Thai gutter.Yo baby
 
kimsonic
det er rigtigt nok lige der! dog var der lukket lidt ned der sidste år ..politiet holder jo også jævnligt razziaer på samui nu. ikke som førhen hvor de gik hjem efter frokost..dog er det stadig direkte i lommen på dem pengene går.så man får ingen kvittering ..
 
GAMBIT
Vi har bare erkendt, som de fornuftige menesker vi nu engang er. At hvis man ikke selv skal blive ramplende gal, som den øvrige verden. Så det nødvendig med noget magisk terapi.


Helt enig - snart tid til en ordentlig dosis "EGO DEATH" til mig så man kan få clearet frontruden!
Købte forøvrigt for nogle år tilbage magicmushroom shake på en strand på Koh Samui. Af noget så sjældent som et par rigtig fornuftige Thai gutter.Yo baby


Købte du shake oppe i en hytte som ligger på en bjerside?Hvis ja, så kan jeg sige at den Troldhytte kender jeg godt - den ligger oppe på et lille bjerg nede fra stranden - Tilbage i 2007 sad jeg dér en stjerneklar aften og bestilte mig en ordentligt trylledrik - Mens jeg ventede på virkningen jeg langs rækværket på bambus gulvet hvor der også sad nogle ældre Thai - jeg vil gætte på de var lokale fiskere. Mens jeg sad der, i nærheden af dem - lidt væk fra de andre backpackers lidt højmældte på trip, sendte fikserne jointen over til mig. Måske var den trylle drik ved at virke men jeg følte pludselig at stjernerne var lige over min isse - som om at mit hovede var tæt på himlens loft.

Mens jeg sad dér og blev mere og mere et med universet og interigerede med fiskerne telepatisk så jeg en backpacker der så noget betynget og alene ud selvom han sad i midten af en flok jævnaldrende i start 20´erne. Jeg kunne mærke at han havde brug for at få ændret kursen i det trip han var på vej ned i så jeg rejste mig fra min skræder stiling, nikkede adjø til fiskerne som nikkede anerkendene igen og gik målrettet hen til personen som så noget forvirret og skræmt ud. Jeg satte mig ved siden af ham, lagde en hånd på hans skulder og pegede op på stjernerne uden at sige et ord. Jeg kunne mærke at roen sænkede sig ham og hans indre lys begyndte at stråle igen - efter noget tid og jeg var sikret at jeg havde beroliget ham med at universet var hans ven og han intet havde at frygte så rejste jeg mig, stadig uden at sige et ord til ham og gik ned af trappen, væk fra hytten og ned på stranden - Jeg indrømmer gerne at jeg nok har set totalt cliché ud med hvide afslappede hør bukser og hvid hør trøje mens jeg gik langs vandet og sugede universet ind i mine lunger, krop og sjæl.

Jeg er slet ikke kristen - men jeg må indrømme.... Jeg følte mig som Jesus! i hverfald en person med intet andet end godhed i sig og med en meget dyb forståelse af naturen, havets vejrtrækning og palmernes visken.

Jeg gik ikke langt før jeg kunne fornemme at nogen fulgte efter mig... Da jeg vendte mig om var jeg blevet fulgt af personen fra troldhytten som jeg havde "healet" - Uden et ord - for det var åbenbart en meget vigtig faktor i mit trip at ord var unødvændige når man kunne kommunikkere telepatisk - uden ord kiggede jeg på ham og spurgte telepatisk hvorfor han fulgte mig - Nu svarede han det noget som gjorde det hele virkelig flippet - han svarede: "jeg føler jeg er nød til at være i nærheden af dig fordi jeg får det godt af at være i nærheden af dig - Du er ligesom JESUS!

Det var da et gyldigt svar tænkte jeg, og jeg vendte mig om og gik videre ned af stranden med accept af at han gerne måtte følge mig.

Solen var ved at stå op ikke længe efter og jeg gik tilbage til min hytte nede ved stranden i Had Rin - Her sad mine 2 medrejsende med hver deres thai pige fangst. jeg lagde mig i køjen og gabte dybt og inderligt og var lykkelig over den rene oplevelse jeg havde haft. Jeg faldt i søvn i køjen og sov en god søvn indtil middag.

Her vågnede jeg og lovede min ven at jeg ville tage ham med en tur op i samme trolhytte og gentage successen samme aften.

Det blev ikke en succes men en noget semi skizo oplevelse af hvor jeg jeg sloges internt med mig selv om at jeg nok skulle blive normal igen - og straks en anden stemme der incisterede på jeg var ved at miste forstanden, men det er en helt anden histore - Long story short så kom jeg langsom til mig selv på ved en vandkant et sted på øen og svor til at man ikke skal trippe 2 dage i træk Big eyes
Too much agreement kills a chat.
- Eldridge Cleaver
 
GAMBIT
Rettelse: Det var på koh phangan og ikke Koh Samui Smile
Too much agreement kills a chat.
- Eldridge Cleaver
 
JohnBKK
Uha, en gang paranoia, hva´ba ´?

Minder lidt om dengang jeg som ung knejt i NV Jylland røg en gang sort galar og derefter gik i biffen og så Django (Franco Nero) komme slæbende med sin kiste, jeg er aldrig blevet den samme fra før den oplevelse..

Frown
 
Spring til debat: