Se indlæg
 Udskriv debat
Forskudsopgørelse/Grænsegænger 2018
Tommy123
Er der en der har styr på hvor man ændre sin forskudsopgørelse 2018 så man får konens fradrag som grænsegænger, jeg kan simpelthen ikke finde noget sted hvor det kan rettes, håber på en venlig sjæl kan hjælpe mig?

Forsat god tirsdag
 
click
Nøjagtig på samme måde som jeg fortalte dig sidste år Du kan ikke selv rette det men skal skrive en mail eller ringe til skat du skriver ved at bruge kontakt skat efter du er logget på eller ring til dem på det nummer som står under kontakt skat. Og det skal du gøre hvert år da de ikke selv på fører ægtefællefradrag
Fuck verden, glem smerten. Ikke tude, bare hold ud. Lev dit liv. I Thailand skinner solenSmile
 
click
Fra mit svar i dag fra skat
Personfradrag fra ægtefælle overføres ikke automatisk til forskudsopgørelsen, og du har ikke selv mulighed for at ændre forskudsopgørelse vedrørende dette fradrag. Du skal derfor kontakte SKAT hvert år. Hvis din ægtefælle har indkomster fra udlandet, skal du oplyse dette til SKAT. 

Fuck verden, glem smerten. Ikke tude, bare hold ud. Lev dit liv. I Thailand skinner solenSmile
 
Tommy123
Mange tak
 
handy
Nossede også godt i det og kørte op og ned på siden og klikkede her og der og måtte så skrive til dem ha ha må være ved at blive gammel der er jo først når selvangivelsen kommer med de blodrøde tal man selv kan rette dem til håbets farve .

men de vente allerede tilbage med ny forskudsopgørelse dagen efter hurtig service .

god dag SmileSmileSmile
 
Spring til debat: