Se indlæg
 Udskriv debat
Frygten lurer: Kendt storby invaderet af mere end 31.000 slanger
Thomas72
I storbyen Bangkok er det mere normalt, at brandvæsnet rykker ud for at fjerne farlige slanger end for at slukke brande

I juli måned i år gik den thailandske kvinde Panarat Chaiyaboon ned på toilettet i stuetagen. Og da hun sad på toiletbrættet, mærkede hun pludselig et smerteligt og kraftigt bid i sit ene lår. Hun sprang op fra sædet og vendte sig om for at se, hvad der var sket. Og nede i toiletkummen så hun en 2,5 meter lang pyton-slange, der krøb op af kummen og ud på badeværelsesgulvet. En noget mareridtsagtig oplevelse for den thailandske kvinde, der efterfølgende stærkt blødende blev behandlet på hospitalet.

Den store slange blev fanget. Men kun en uge efter fandt Panarat Chaiyaboons 15-årige datter en anden pyton-slange på det samme toilet. Datteren blev så bange, at hun i flere uger valgte at bo hos nogle slægtninge.

Disse farlige slange-oplevelser er efterhånden blevet hverdagskost i den thailandske hovedstad Bangkok, hvor brandvæsnet i mandags kunne opgøre, at de ind til videre i år har modtaget 31.801 telefonopkald med henblik på folk, der har bedt dem om at komme og fjerne uønskede slanger i deres private hjem eller i forretningslokaler. Det skriver New York Times. ...


https://ekstrabla...ta=nyheder


https://www.nytim...nakes.html

Til Jer der rejser til Thailand for første gang, pas på!.
Thailand er vanedannende, stærk vanedannende!.

Jeg ved hvad Jeg taler om.
 
1viggovax
og så er det kun dem der er opdaget. der må jo så vare utroligt med byttedyr til at fodre alle de slanger. det er sgu uhyggeligt du
 
juj
Klart der er mange slanger, også i Bangkok. Der er masser af rotter de kan leve af. Sad på en udendørs restaurant der var slået op på en parkerings plads. Der var der rotter der kom op af en kloak og pilede frem og tilbage mellem kloakken og køkken affaldet.

En amerikansk kvinde fik øje på det og skreg: Rats rats there rats. Tjeneren svarede yes yes them live here them famyly. De forlod det ellers udmærkede spise sted.
 
Spring til debat: