Se indlæg
 Udskriv debat
Pædofildømte må ikke længere tage til Thailand, hvis det står til Dansk Folkeparti
Webmaster
Straffen for sex med børn skal skærpes, så alle, der bliver dømt for pædofili, får frataget deres pas i mindst 10 år.

Sådan lyder et forslag fra Dansk Folkeparti, som begrunder det med, at Danmark har et ansvar for ikke at eksportere pædofile til eksempelvis Thailand.

- Danske statsborgere skal ikke rejse verden rundt for at begå seksuelle overgreb på børn. Vi skal beskytte børn. Så som en del af straffen for at begå et pædofilt overgreb skal vi tage passet fra dem i mindst 10 år, siger Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Kofod Poulsen.

Så foreslår I det her af hensyn til børn i eksempelvis Thailand?

- Vi foreslår det også af hensyn til de børn, der bliver udnyttet i andre lande eventuelt af danskere. Men vi mener også, at det vil virke præventivt og afskrækkende, at man kan miste sit pas, og dermed ikke kan rejse ud af Danmark i en længere årrække, hvis man begår overgreb mod børn.

Læs nærmere på:
- https://www.dr.dk...dst-10-aar
- https://www.dr.dk...ges-passet
Med venlig hilsen

Webmaster
Email: webmaster@dansk-thai.dk
Website: www.thailand-portalen.dk

Ytringsfrihed er ikke retten til at sige, hvad vi har lyst til, hvornår vi har lyst. Det er retten til at sige, hvad vi har lyst til, dér hvor vi har fået lov til det.
 
http://www.thailand-portalen.dk
jh
Er det ikke også Australien der har også har indført det.
 
JohnBKK
DF burde holde deres kæft, og istedet koncentrere sig om at få stoppet muslimfædre, fætre, brødre etc. etc. i at kneppe deres små børn og søskende, det ville klæde de idioter, men det er altid, altid nemmere at svine danske mænd der rejser til SE Asien, fordi de ikke gider danske Pia K. kloner, man får da rejsningproblemer af de grimme krager.
 
Spring til debat: