Asia-House i Københ...
 
Notifications
Clear all

Asia-House i København: Ivan Karadzic: Mit livs dyk – drengene i grotten, 21. september 2018 (gratis)


Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Honorable Member Admin
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 462
Topic starter  

OBS. allerede her til aften, fredag den 21. september 2018

Ivan Karadzic f. 1973, opvokset i Vedbæk var éen blandt 20 frivillige, elitære dykkere fra hele verden, som hastede til undsætning, da den thailandske regering bad om hjælp til at redde de tolv drenge og deres fodboldtræner, som i juni sad fanget i en grotte i Thailand.

I 2007 etablerede Ivan egen virksomhed på øen, Koh Tao i Thailand, for at uddanne dykkerinstruktører i teknisk dykning. Netop Ivans evner, som teknisk dykker, var der hårdt brug for – for at få alle ud af grotten – i live.

Kom og hør den personlige beretning om, hvordan redningsaktionen blev organiseret og gennemført – om det usædvanlige arbejdsfællesskab, som frivillig, elitær sammen med Royal Thai Navy Seals.

Ivan brugte sit talent i den værst tænkelige situation – med sit eget liv, som indsats.

Historien er beundringsværdig, enestående og et fantastisk eksempel på, hvor storslåede resultater, vi kan opnå, når vi vælger at samarbejde.

Ivan giver eksklusivt en række foredrag i Danmark, om hvordan redningsaktionen blev organiseret og gennemført under de svære forhold, som tillod at drengene og træeneren kom ud i hold over 3 dage, og dels om hvordan det helt usædvanlige samarbejde med den thailandske regering har forandret hans liv. Fra at leve enkelt med en passion og et særligt talent, som blev anvendt i den aller sværeste situation til at være en del af et særligt arbejdsfællesskab under hele verdens bevågenhed, til fortsat at være under bevågenhed, pga. det store fokus verdens øjne rettede mod alle deltagerne i begivenhederne i grotten.

Undervejs døde en tidl. Royal Thai Navy Seal, han omkom under de svære forhold. Den farefulde aktion, som reddede drengene og fodboldtræneren, var ikke uden de allerstørste omkostninger, og det er ingenlunde en parentes for Ivan, der for sin indsats modtog en personlig gave og tak fra kongen i Thailand.

Ivan fortæller om thailandsk kultur og traditioner og om sædvaner, som blev gradbøjet, da den alvorlige situation krævede en ualmindelig indsats og en ualmindelig tilgang for en brugbar løsning. De mange skæbner, som på få dage blev viklet ind i hinandens livshistorier, kender Ivan også til, og der blev knyttet bånd, som for altid vil bestå.

Foredraget er en personlig beretning om et helt unikt professionelt virke, der pludselig kom i rampelyset for hele verdens presse. Ydmyg og veltalende som Ivan er, og med en ligefrem tilgang til hans egen rolle, er der rig lejlighed til at få svar på alle spørgsmål og samtidig få en uforglemmelig oplevelse.

Ivans liv var enkelt, og Ivan var uforberedt, da Hollywood bankede på, fordi han af et godt hjerte tilbød sig, smed alt hvad han havde i hænderne og drog mod nord, så drengene og deres træner kunne komme ud i live.

Historien inspirerer alle mennesker og organisationer, da den eksemplificerer den særlige værdi, der er i nye samarbejder, som på den ene side inkluderer en meget speciel viden og helt unikke erfaringer og på den anden side viser resultaterne, når alt dette trækkes ind på højeste niveau for som Ivan fra den ene dag til den anden at eksekvere på lige vilkår og på lige fod med de dygtigste specialstyrker i verden i en fælles mission.

I aften er der et gratis foredrag med Ivan i Asia-House, Indiakaj 16, 2100 Kbh. Det er på dansk.

Man skal tilmelde sig ved Asia-House pr. mail, og der er meget begrænset pladser tilbage. Tilmelding foregår her;  https://asia-house.dk/events/ivan-karadzic-mit-livs-dyk-drengene-i-grotten/

I september og oktober er der flere foredrag på dansk med Ivan Karadzic rundt i landet, og der kan man købe billet her  https://hanne.billet.dk


   
Citer