Notifications
Clear all

155 socialsnydere er snuppet i lufthavnene


(@newsman)
Famed Member Admin
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 1090
Topic starter  

200.000 kroner i kontanthjælp skal en mand betale tilbage, efter at han de seneste fire år er rejst til udlandet uden at spørge kommunen.

Han får desuden i 20 uger skåret en tredjedel af kontanthjælpen, fordi det er anden gang, han snuppes på vej ud af landet.

Den pågældende er en af 155 personer, som er blevet indberettet for socialt bedrageri ved 12 kontroller i lufthavnene i Kastrup og Aalborg.

Tilsammen skal de betale knap en million kroner tilbage til det offentlige. Stikprøverne er udført af Lufthavnstilsynet.

- Det viser nødvendigheden af, at vi genindførte lufthavnskontrollen. Det er store beløb, som vi på meget kort tid har opdaget, bliver svindlet for, siger beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V).

- Vi må desværre forvente, at vi ser lignende beløb fremover. Nogle indretter sig på, at man ulovligt tager uden for Danmark med sin sociale ydelse. Uden at stå til rådighed for det danske samfund.

I april i år fik tre personer på dagpenge, der tog på ferie i udlandet, krav om at betale mellem 40.000 kroner og 70.000 kroner tilbage. De fik karantæne fra 600 til 1000 timer for at få dagpenge.

Lufthavnstilsynet blev genindført i finansloven for 2018. Der er afsat 2,2 millioner kroner til at lave 27 kontroller årligt i de næste fire år. I andet halvår ventes Lufthavnstilsynet at nå målet om 27 kontroller i år.

Læs nærmere på:

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


   
Citer
(@eddie)
Estimable Member
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 199
 

Det er virkelig dejlig, at de nakker alle de muslimer, når de skal have penge ud af landet.


   
SvarCiter
Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Honorable Member Admin
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 462
 
Udgivet af: eddie

Det er virkelig dejlig, at de nakker alle de muslimer, når de skal have penge ud af landet.

Nu ved vi ikke hvor mange ud af dem som er taget som har muslimsk baggrund. Det fremgår simpelthen ikke af Beskæftigelsesministeriet pressemeddelelse

Men det er ganske rigtigt svært at forestille sig at der ikke er muslimer repræsenteret blandt de 155 personer. Og det er da også glædeligt at der er sat en stopper for det social-bedrag - ligesom det på lige fod også er glædeligt at der er sat en stopper for ikke-muslimers social-bedrag.

Social-bedrag er social-bedrag uanset om man af og til ligger med rumpen i vejret eller ej.


   
natty reacted
SvarCiter
(@eddie)
Estimable Member
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 199
 

Muslimer eller ej, så er det dejligt de får fat på så mange.


   
SvarCiter