Share:

Michael Falkesgaard nyder livet i Thailand, hvor han er blevet en af de bærende profiler på sit hold, True Bangkok United  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 1 år siden
Indlæg: 305
25/09/2018 11:56 pm  

Det hele startede i Brøndby IF for Michael Falkesgaard, der dog også nåede en tur forbi både OB og FC Midtjylland i sin Superliga-tid.

Den 27-årige målmand skiftede dog tilbage i januar den midtjyske hede ud med lidt varmere himmelstrøg i en af Thailands største fodboldklubber, True Bangkok United, hvor han har spillet fast med stor succes:

- Indtil videre har det bare været et stort, fedt fodboldeventyr, og det ser ikke ud til at slutte foreløbig,

- Jeg spiller fast, har succes, bor i en storby og oplever en helt anden kultur. Så jo, det har været et fantastisk skifte. Det er en oplevelse for livet, og jeg nyder virkelig, at det går så godt både på og uden for banen, siger Michael Falkesgaard til Ekstra Bladet. 

I Superligaen blev det kun til i alt 19 kampe for Falkesgaard, der nu allerede er noteret for 28 kampe i den bedste thailandske række og ifølge det asiatiske fodboldsite Football Tribe vurderes til at være det bedste indkøb i ligaen i denne sæson. 

Michael Falkesgaard har siden sit skifte til thailandsk fodbold desuden fået debut på det filippinske landshold, som han kan spille for, da hans mor er fra Fillipinerne. Her kan han til januar se frem til at spille Asiens svar på EM, AFC Asian Cup, som Fillipinerne for første gang nogensinde er kvalificeret til.

Kilde: Tipsbladet


Citere
Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 1 år siden
Indlæg: 305
04/11/2018 6:39 pm  

Den tidligere Brøndby-, OB- og FCM-målmand Michael Falkesgaard har fået debut for det filippinske landshold, mens han har spillet i Bangkok.

Det er Bangkok United, der har scoutet sig frem til Falkesgaard. Han er udset som manden, der skal hjælpe den thailandske klub med en helt specifik opgave. Falkesgaard har dansk far, men filippinsk mor, og det er årsagen til, at Bangkok United har fundet frem til ham.

Bangkok-klubben er på udkig efter spillere, der ikke vil belaste dens udlændingekvote, og med Falkesgaards filippinske rødder er der en mulighed for, at han kan få filippinsk pas.

De thailandske klubber må foruden tre udlændinge have en spiller med statsborgerskab i et andet sydøstasiatisk land og en spiller med statsborgerskab i et andet asiatisk land.

Læs nærmere om klub-fodbold i Thailand og Michael Falkesgaard på: TV2


SvarCitere
Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 1 år siden
Indlæg: 305
20/12/2018 9:41 pm  

Michael Falkesgaard har fået oplevelser for livet og en række kampe for landsholdet. 2018 har været begivenhedsrigt for Michael Falkesgaard, der forlod Superligaen og søgte eventyr i Fjernøsten. Det fik han. Men han savner den friske luft i Danmark.

Falkesgaard skiftede i januar fra Midtjyllands senere danske mestre til Bangkok United og spillede i 2018-sæsonen flere kampe for klubben, end han gjorde for sine tre danske til sammen. Dertil kan man lægge landsholdsdebut for Filippinerne i marts og en semifinale ved de sydøstasiatiske mesterskaber i november.

Bangkok United en topklub i Thailand og blev nummer to i den forgangne sæson efter suveræne Buriram United, der har vundet seks af de seneste otte mesterskaber. 

Opmærksomheden i Thailand er enorm. Alle kampe bliver vist på tv, og der er sindssygt mange, der er involveret i eksponering og alt det der. Så de gør en helt vildt stor ting ud af det. Når Thailand spiller på hjemmebane, er der også næsten helt fyldt. Så det er en fodboldkultur, der vil noget.

27-årige Michael Falkesgaard kan se frem til endnu flere oplevelser, når han og Bangkok United spiller playoffkamp mod Hanoi FC om at komme i den asiatiske Champions League til februar. Hvis holdet vinder, venter yderligere én kamp mod Shandong Luneng fra Kina.

Derudover skal han med Filippinerne til Asian Cup i januar måned. 

Læs nærmere på: Tipsbladet


SvarCitere