Michael Falkesgaard nyder livet i Thailand, hvor han er blevet en af de bærende profiler på sit hold, True Bangkok United  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 6 måneder siden
Indlæg: 176
25. september 2018 23:56  

Det hele startede i Brøndby IF for Michael Falkesgaard, der dog også nåede en tur forbi både OB og FC Midtjylland i sin Superliga-tid.

Den 27-årige målmand skiftede dog tilbage i januar den midtjyske hede ud med lidt varmere himmelstrøg i en af Thailands største fodboldklubber, True Bangkok United, hvor han har spillet fast med stor succes:

- Indtil videre har det bare været et stort, fedt fodboldeventyr, og det ser ikke ud til at slutte foreløbig,

- Jeg spiller fast, har succes, bor i en storby og oplever en helt anden kultur. Så jo, det har været et fantastisk skifte. Det er en oplevelse for livet, og jeg nyder virkelig, at det går så godt både på og uden for banen, siger Michael Falkesgaard til Ekstra Bladet. 

I Superligaen blev det kun til i alt 19 kampe for Falkesgaard, der nu allerede er noteret for 28 kampe i den bedste thailandske række og ifølge det asiatiske fodboldsite Football Tribe vurderes til at være det bedste indkøb i ligaen i denne sæson. 

Michael Falkesgaard har siden sit skifte til thailandsk fodbold desuden fået debut på det filippinske landshold, som han kan spille for, da hans mor er fra Fillipinerne. Her kan han til januar se frem til at spille Asiens svar på EM, AFC Asian Cup, som Fillipinerne for første gang nogensinde er kvalificeret til.

Kilde: Tipsbladet


SvarCitere
Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 6 måneder siden
Indlæg: 176
4. november 2018 18:39  

Den tidligere Brøndby-, OB- og FCM-målmand Michael Falkesgaard har fået debut for det filippinske landshold, mens han har spillet i Bangkok.

Det er Bangkok United, der har scoutet sig frem til Falkesgaard. Han er udset som manden, der skal hjælpe den thailandske klub med en helt specifik opgave. Falkesgaard har dansk far, men filippinsk mor, og det er årsagen til, at Bangkok United har fundet frem til ham.

Bangkok-klubben er på udkig efter spillere, der ikke vil belaste dens udlændingekvote, og med Falkesgaards filippinske rødder er der en mulighed for, at han kan få filippinsk pas.

De thailandske klubber må foruden tre udlændinge have en spiller med statsborgerskab i et andet sydøstasiatisk land og en spiller med statsborgerskab i et andet asiatisk land.

Læs nærmere om klub-fodbold i Thailand og Michael Falkesgaard på: TV2


SvarCitere