Se indlæg
 Udskriv debat
90 år gammel whisky solgt for rekordbeløb
Webmaster
I 2014 betalte en samler knap tre mio. kr. for en flaske whisky. Fredag blev den rekord smadret to gange under en auktion i Hong Kong. Først blev en flaske McAllan solgt for 6,3 mio. kr. Øjeblikke senere smældede hammeren igen, efter en flaske af samme mærke - årgang 1926 - havde nået en pris på 6,9 mio. kr.

»Der er ikke produceret mere betydningsfuld whisky i det 20. århundrede end de to flasker,« sagde Daniel Lam, auktionshuset Bonhams vin- og whiskykender, til The Guardian.

De dyre dråber blev hældt på flaske i 1986 og har ikke været vist offentligt, siden de sidst var på auktion for mere end 30 år siden.

Den ene af flaskerne i Hong Kong blev solgt til en køber i auktionshuset Bonhams lokaler, mens den anden blev solgt over telefonen. Om auktionen sagde Daniel Lam:

»Der kom bud ind fra hele verden, men vi så nye bydende Sydøstasien, inklusiv Vietnam, Thailand og Malaysia, hvilet afspejler den voksende interesse for og påskønnelse af whisky blandt samlere i Asien.«

Læs nærmere på: https://finans.dk...ordbeloeb/

Hvem i Thailand der så bød med melder historien desværre intet om.
Med venlig hilsen

Webmaster
Email: webmaster@dansk-thai.dk
Website: www.thailand-portalen.dk

Ytringsfrihed er ikke retten til at sige, hvad vi har lyst til, hvornår vi har lyst. Det er retten til at sige, hvad vi har lyst til, dér hvor vi har fået lov til det.
 
http://www.thailand-portalen.dk
vandango
De liberale argumenterer ofte eller altid for skattelettelser til de rigeste, så pengene kan komme tilbage og arbejde for fællesskabets bedste.
Der er sgutte meget fællesskab i kun én flaske. Grin
Redigeret af vandango d. 19/05-2018 16:24
 
juj
vandango skrev:

De liberale argumenterer ofte eller altid for skattelettelser til de rigeste, så pengene kan komme tilbage og arbejde for fællesskabets bedste.
Der er sgutte meget fællesskab i kun én flaske. Grin


Næe det er der ikke, men det værste er sgu da den slet ikke bliver drukket. De bliver gemt i et skab, eller på en hylde bag glas, og special designet belysning.

Købte en 21 årig MacAllan sammen med nogle Cuba cigarer da jeg arbejdede i Rostock som montør. Den var skuffende, smagte alt for meget af Cherry fra de fade den havde lagret på. Udpræget dessert Whisky.

Hentede en flaske Dimple dagen efter de havanesere fortjente en ordentlig Whisky, ikke den gang Cherry blend som den MacAlan smagte som. Den endte i maden hen af vejen.Eating Fast
 
Spring til debat: