Se indlæg
 Udskriv debat
Svend Drachmann, 90 år
Webmaster
Cand.polit., konsulent og tidligere formand for Dansk-Thai Forening, Svend H. H. Drachmann, Kgs. Lyngby, fyldte 90 år, søndag den 3. juni 2018.

Ved fødselsdagen var der både live jazz-musik, viser af Holger Drachmann, og russisk 'operasanger' plus taler til og fra Svend.

Fødselaren har virket i det private erhvervsliv som rådgiver indenfor økonomi, organisation og personaleforhold.

I omkring ti år var han direktør i firmaet Thai Industrial Advancement Co. i Bangkok. Svend H. H. Drachmann boede i Thailand i Bangkok-området fra 1968 og frem til 1978.

Efter hjemkomsten til Danmark holdt han i perioden 1978-98 merkonomkurser på Lyngby Uddannelsescenter.

Han har sammen med søsteren Vibeke udgivet to kunstbøger på eget forlag med tegninger af deres farfar, Holger Drachmann (1846-1908), som han stadig holder foredrag om.

Svend H. Drachmann rejser hvert år til Thailand, som han betragter som sit andet fædreland, og har i en lang årrække ydet en stor indsats i Dansk-Thai Forening, som han nu er tidligere formand for.

Dansk-Thai Forening blev stiftet i februar 1951 som den angiveligt første venskabsforening mellem Danmark og et udviklingsland.

Links: https://www.faceb...mp;theater
Med venlig hilsen

Webmaster
Email: webmaster@dansk-thai.dk
Website: www.thailand-portalen.dk

Ytringsfrihed er ikke retten til at sige, hvad vi har lyst til, hvornår vi har lyst. Det er retten til at sige, hvad vi har lyst til, dér hvor vi har fået lov til det.
 
http://www.thailand-portalen.dk
Spring til debat: