Advarsel: Risiko for terrorangreb i Thailand
printer
Myndighederne i Thailand har øget alarmberedskabet på flere populære turistmål, deriblandt Phuket, Pattaya og Phang Nga. Udenrigsministeriet opfordrer til agtpågivenhed.

Mens Bali slikker sårene efter endnu et terrorangreb på den smukke indonesiske ø, ruster Thailand sig for at undgå et lignende angreb på landets turiststeder. I følge det danske udenrigsministerium sker dette fordi de thailandske myndigheder mener, at der er forbindelse mellem de seneste bombesprængninger på Bali og militante grupper i Thailand. Bevogtningen er derfor skærpet på de større turistmål, især hvor mange turister opholder sig.

Udenrigsministeriet indskærper endnu engang, at man er agtpågivende når man rejser i Thailand. Det drejer sig især om områderne Phuket, Pattaya og Phang Nga. Dette gælder især ved religiøse helligdomme, på restauranter, diskoteker, caféer, barer og lignende. Samtidig fraråder man alle turistrejser til Narathiwat, Yala, og Pattani samt provinsen Songkhla i det sydlige Thailand, hvor muslimske oprørere gennem længere tid har gennemført flere terrorhandlinger.

Den thailandske regering har på den baggrund vedtaget et dekret med henblik på undtagelsestilstand i de områder.

Kilde: BT og Udenrigsministeriet

Skrevetd.  05-10-2005 22:49 05/10-2005 22:49 4203  Fremvisninger 4203 Fremvisninger  2 Kommentarer 2 Kommentarer


  Kommentarer
559 #1 Robert Kronberg d. 06/10-2005 klokken 16:57:16
Det ville være nemmere bare at skrive: vis agtpågivenhed, når du er på restaurant eller bar, og du bemærke en muslim med rygsæk...
145 #2 falang yao d. 07/10-2005 klokken 16:13:23
Hej KronbergTH. Vil du være venlig at fortælle, hvordan man genkender en muslim med rygsæk Angry, megen til vås skal man lede længe. I disse alvorlige tider med terror som rammer blindt, skal man også udvise "agtpågivenhed" over sine udtalelser for ikke at fremme mere had.
  Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.