Debatemne: Thailand Portalen (version 2004) :: Hvis jeg var fra Thailand, ville jeg være ganske sur over at blive slået i hartkorn med profetens dr

Oprettet af larsstig d. 10/06-2018 19:05
#8

Da jeg blev oprettet på denne side for mere end ti år siden, var der masser af gode informationer om at rejse og leve i Thailand. Mange aktive brugere og højt til loftet. Jeg så et sted, at der er mere end 6000 brugere på sitet, men umiddelbart ser det ud til, at der kun er 5-10 brugere som er meget aktive, primært omkring deres had til en specifik befolkningsgruppe. Der er enkelte undtagelser som f.eks. Kim Ludvigsen, der med underbyggede argumenter har forsøgt at skabe et bedre klima, men det er desværre ikke lykkedes.
Jeg har svært ved at se at mit medlemsskab er relevant, som sitet har udviklet sig. Der er mange bedre alternativer til at udveksle informationer om at leve i og rejse til Thailand.

Et af de ærede medlemmer stiller spørgsmålstegn ved Wikipedia som en seriøs kilde. Jeg kan blot anbefale at google LH's navn, så vil der komme lignende citater fra et væld af kilder.

Tak for denne gang
Lars