Robin vil bosætte s...
 
Del:
Notifications
Clear all

Robin vil bosætte sig i Thailand


Newsman
(@newsman)
Noble Member Admin
Tilmeldt: 4 år siden
Indlæg: 832
Topic starter  

Robin vil bosætte sig i Thailand

Robin Cox kører fingrene hen over Charitys ansigt. Over kinderne, øjenbrynene og de små stramme fletninger.

Han har kendt hende i to år, men aldrig set hende. 37-årige Robin Cox er nemlig blind. Og det her er første gang, han får lov at røre sin kæreste.

Selv var Robin Cox fra Hørsholm på ferie i Thailand, da han første gang stiftede bekendtskab med Charity fra Uganda. Som vært på en lokalradio har han altid antennerne ude efter den gode historie, så han spurgte, om hun havde lyst til at give et interview om, hvad en kvinde fra Uganda dog lavede her i Pattaya.

Da han kom hjem, fortsatte den professionelle snak over telefonen. Men da hun fortalte, at hendes kæreste for nylig var gået fra hende, udviklede den sig mere og mere venskabeligt. Indtil de til sidst kunne kalde sig kærester.

Robin har mødt damer i Thailand, men kun få gange. Og det er ni år siden. Det er simpelthen, fordi jeg bare ikke havde mødt den rigtige. Jeg har aldrig gået og søgt efter at finde en kæreste. Det måtte komme, når det kom uddyber Robin.

Sidder nu i Thailand

Efter 90 dage i Danmark måtte Charity nemlig ikke længere være i landet, så nu sidder de i Thailand, hvor de håber at få visum. Vi skal ikke bo i Uganda. Jeg var der i tre måneder, og jeg synes, det var for kedeligt. Thailand er mere os.

Læs og se nærmere her:

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


   
Citer
Del: