Share:

Leopard angreb 2-årig dreng  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 386
29. august 2019 6:36  

En 2-årig dreng var særdeles heldig at overleve et angreb fra en Leopard, da drengens bedstefar ved en fejl åbnede buret ind til det vilde dyr.

Vilde dyr og små børn er sjældent en god kombination, men så længe dyrene er bag lås og slå, så burde det ikke gå galt.

Det var dog alligevel tilfældet for den 2-årige dreng Orr Burns, da han var med sin israelske familie i Thailand, hvor de besøgte den populære Safari Park i Koh Samui.

Her havde familien netop været forbi elefantreservatet, og nu var det tid til, at de skulle forbi leoparden, hvor de kunne få taget nogle billeder.

Ved Leopardburet gik det dog helt galt, da den 2-årige drengs bedstefar åbnede døren ind til buret. Det resulterede i, at Leoparden styrtede ud af buret og angreb den 2-årige dreng.

“Vi ventede ved døren, som var lukket med en krog. Ingen vidste hvad der var bag døren, så en af mændene (bedstefaren red.) hev krogen op, og pludselig løb leoparden ud. Der var skrig. Leoparden hoppede op på Orrs mor, og derefter angreb den barnet,” fortæller drengens onkel ifølge det britiske medie, The Mirror, inden han fortsatte:

“Leoparden låste sig fast til hans ansigt i fire eller fem sekunder. Han slap ikke grebet på Orr, før nogle af de lokale sparkede den i hovedet. Alle var chokerede. Vi begyndte at skrige, indtil nogle kørte forbi med en bil og kørte os væk,” fortæller onklen.

En ansat i Safari Parken ved navn Naphat Pleumsut fortæller ifølge The Mirror, at parken betaler for drengens hospitalsophold, og så kom han med hans forklaring på, hvad der var sket.

“Familien til drengen åbnede ved en fejl døren, og de kunne ikke nå at lukke den igen, før leoparden slap fri. Ansatte var hurtigt på stedet og fik skubbet leoparden tilbage til buret igen på under 10 sekunder,” lyder det fra Naphat Pleumsut.

Læs og se nærmere på:


Citere