Share:
Share
Notifications
Clear all

Michael Falkesgaard nyder livet i Thailand, hvor han er blevet en af de bærende profiler på sit hold, True Bangkok United  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 403
25. september 2018 23:56  

Det hele startede i Brøndby IF for Michael Falkesgaard, der dog også nåede en tur forbi både OB og FC Midtjylland i sin Superliga-tid.

Den 27-årige målmand skiftede dog tilbage i januar den midtjyske hede ud med lidt varmere himmelstrøg i en af Thailands største fodboldklubber, True Bangkok United, hvor han har spillet fast med stor succes:

- Indtil videre har det bare været et stort, fedt fodboldeventyr, og det ser ikke ud til at slutte foreløbig,

- Jeg spiller fast, har succes, bor i en storby og oplever en helt anden kultur. Så jo, det har været et fantastisk skifte. Det er en oplevelse for livet, og jeg nyder virkelig, at det går så godt både på og uden for banen, siger Michael Falkesgaard til Ekstra Bladet. 

I Superligaen blev det kun til i alt 19 kampe for Falkesgaard, der nu allerede er noteret for 28 kampe i den bedste thailandske række og ifølge det asiatiske fodboldsite Football Tribe vurderes til at være det bedste indkøb i ligaen i denne sæson. 

Michael Falkesgaard har siden sit skifte til thailandsk fodbold desuden fået debut på det filippinske landshold, som han kan spille for, da hans mor er fra Fillipinerne. Her kan han til januar se frem til at spille Asiens svar på EM, AFC Asian Cup, som Fillipinerne for første gang nogensinde er kvalificeret til.

Kilde: Tipsbladet


Citere
Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 403
4. november 2018 18:39  

Den tidligere Brøndby-, OB- og FCM-målmand Michael Falkesgaard har fået debut for det filippinske landshold, mens han har spillet i Bangkok.

Det er Bangkok United, der har scoutet sig frem til Falkesgaard. Han er udset som manden, der skal hjælpe den thailandske klub med en helt specifik opgave. Falkesgaard har dansk far, men filippinsk mor, og det er årsagen til, at Bangkok United har fundet frem til ham.

Bangkok-klubben er på udkig efter spillere, der ikke vil belaste dens udlændingekvote, og med Falkesgaards filippinske rødder er der en mulighed for, at han kan få filippinsk pas.

De thailandske klubber må foruden tre udlændinge have en spiller med statsborgerskab i et andet sydøstasiatisk land og en spiller med statsborgerskab i et andet asiatisk land.

Læs nærmere om klub-fodbold i Thailand og Michael Falkesgaard på: TV2


SvarCitere
Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 403
20. december 2018 21:41  

Michael Falkesgaard har fået oplevelser for livet og en række kampe for landsholdet. 2018 har været begivenhedsrigt for Michael Falkesgaard, der forlod Superligaen og søgte eventyr i Fjernøsten. Det fik han. Men han savner den friske luft i Danmark.

Falkesgaard skiftede i januar fra Midtjyllands senere danske mestre til Bangkok United og spillede i 2018-sæsonen flere kampe for klubben, end han gjorde for sine tre danske til sammen. Dertil kan man lægge landsholdsdebut for Filippinerne i marts og en semifinale ved de sydøstasiatiske mesterskaber i november.

Bangkok United en topklub i Thailand og blev nummer to i den forgangne sæson efter suveræne Buriram United, der har vundet seks af de seneste otte mesterskaber. 

Opmærksomheden i Thailand er enorm. Alle kampe bliver vist på tv, og der er sindssygt mange, der er involveret i eksponering og alt det der. Så de gør en helt vildt stor ting ud af det. Når Thailand spiller på hjemmebane, er der også næsten helt fyldt. Så det er en fodboldkultur, der vil noget.

27-årige Michael Falkesgaard kan se frem til endnu flere oplevelser, når han og Bangkok United spiller playoffkamp mod Hanoi FC om at komme i den asiatiske Champions League til februar. Hvis holdet vinder, venter yderligere én kamp mod Shandong Luneng fra Kina.

Derudover skal han med Filippinerne til Asian Cup i januar måned. 

Læs nærmere på: Tipsbladet


SvarCitere
Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Moderator
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 348
29. oktober 2019 21:41  

Michael Falkesgaard blev forleden kåret til årets spiller i Bangkok United.

Den tidligere Brøndby-keeper Michael Falkesgaard rykkede i starten af 2018 til Thailand. Her har han i denne sæson haft personlig succes, da han i weekenden blev kåret til årets spiller i Bangkok United ved klubbens afslutningsfest. Han er dog ikke helt tilfreds med sæsonen.

– Det føles rart at blive anerkendt for min indsats på trods af en skuffende sæson set med klubbens øjne. Det er alle spillere og stab der har stemt, og det gør mig selvfølgelig rigtig glad, at de synes, jeg har haft en rigtig god sæson. Vi har desværre været hårdt ramt af mange langvarige skader til flere af vores profiler gennem hele sæsonen. Denne sæson er der blevet satset hårdt på at den skulle have indbringet et trofæ. Klubben har brugt mange penge på nye spillere op til sæsonen og presset har været stort fra sponsorernes side. Især på vores træner, der er den længst siddende træner i Thailand. Særligt i og med vores slogan denne her sæson har været “The Time Is Now”, udtaler Falkesgaard og fortsætter;

– Det har desværre ikke været vores tid og vi har heller ikke kendt vores besøgstid. Vi røg ud af Asian Champions League-kvalifikationen, vi tabte på straffe i pokalsemifinalen selvom vi spillede med en mand i overtal i hele den forlængede spilletid og vi sluttede på en skuffende 4.-plads, otte point fra 1.-pladsen, afslutter Falkesgaard.

Bangkok United havde ligaens tredjebedste forsvar. Michael Falkesgaard er i dag 28 år.

Læs nærmere på: 3point.dk


SvarCitere
Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Moderator
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 348
22. marts 2020 17:48  

Michael Falkesgaard nyder tilværelsen i thailandske Bangkok United, hvor han får en god sum penge ind på kontoen hver måned.

 Falkesgaard nævner, at de største klubber i Thailand har en ganske god økonomi, hvor fodboldbosser står bag og finansierer klubberne. Derfor kan ligaen også trække en del prominente navne til landet.

- Landsholdsspillerne i Thailand får en rimelig god løn. Hvis man er lokal og ikke har vist noget endnu, så tjener man meget lavt. Der er et stort lønhop. For udenlandske spillere er der et endnu større lønhop, og det er generelt skattefrit.

Den tidligere Brøndby-, OB- og FC Midtjylland-målmand er fast mand i målet for Bangkok United. Han blev nummer to med klubben i sin første sæson.

Målet er nu en titel for målmanden, og det tror han også på. Bangkok United er lige nu nummer ét i Thai League, hvor holdet har vundet deres første fire kampe.

Personligt har han også haft succes på banen, og han kan mærke, at det thailandske folk går meget op i fodbold.

- Der er mange, der genkender mig og ved, hvem jeg er, og det er jo også en del af det. Klubberne går også utroligt meget op i fodbold.

- Eksempelvis fik vi hyret et helt tv-hold og brugte mange penge på det. Det ville man aldrig gøre i Danmark, så der er en lidt anden tilgang hernede.

Selvom det var et stort spring for målmanden at rejse om på den anden side af jordkloden med familien, så er han glad for, at han sprang ud i det.  

Læs nærmere på: Bold.dk


SvarCitere