Thailand fører an i...
 
Notifications
Clear all

Thailand fører an i Sydøstasiatisk noterings-genopblomstring


(@newsman)
Famed Member Admin
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 1104
Topic starter  

Thailand fører an i Sydøstasiatisk noterings-genopblomstring

Sydøstasiatiske virksomheder har for første gang siden 2017 rejst mere end 10 mia. dollar ved børsnoteringer, og Thailand fortsætter med at føre an i regionen med en stor margin. Det skriver Nikkei Asia.

Samlet har 35 virksomheder og ejendomsinvesteringsfonde rejst 4,2 mia. dollar i Thailand frem til opgørelsesdagen 15. november. Det svarer til 43 pct. af den rejste kapital i hele regionen. I 2019 og 2020 rejstes der henholdsvis 3,0 mia. dollar og 4,1 mia. dollar.

Covid-19-pandemien har fået virksomhederne til at rejse finansiering til at investere i diversificering af aktiviteterne og tilpasse sig et hurtigt skift til digitalisering.

- Alle øjne er rettet mod regionen nu, og de talrige blockbuster-noteringer i Sydøstasien tyder på rigelig likviditet, siger chefrådgiver Tay Hwee Ling fra Deloitte Southeast Asia and Singapore.

I Thailand startede året med notering af det statslige oliekonglomerats detailhandel, PTT Oil and Retail Business (PTTOR), efterfulgt af mikrofinansieringsfirmaet Ngern Tid Lor og underholdningsmedieproducenten The One Enterprise.

- Disse virksomheder forfølger nye strategiske retninger, der kræver større investeringer og som kan virke for risikable for banksektoren - for eksempel international eller regional ekspansion eller online detailhandel og tjenester, siger professor Pavida Pananond fra Thammasat University til Nikkei Asia.

Kapitalmarkedet giver mere plads til risici, mens de traditionsbundne banker er mere fortrolige med velkendte og gennemprøvede sikkerhedsbaserede forretningsmodeller.

Læs nærmere på: Sydinvest

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


   
Citer