Drengene i grotten ...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

Drengene i grotten af Matt Gutman  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 429
5. marts 2019 22:31  

Den utrolige beretning om redningsaktionen, der greb verden

Under en udflugt søgte 12 drenge i alderen 11-16 år samt deres 25-årige fodboldtræner ly for regnen i Tham Luang-grotten i Thailand, men da grotten pludselig blev oversvømmet, var gruppen fanget og presset til at bevæge sig dybere ind i den 10 kilometer lange grotte. Drengenes efterladte cykler udenfor grotten fortalte offentligheden at drengene var gået derind, men ingen vidste om de var i live.

Efter flere ugers søgen blev de heldigvis fundet, og herefter startede en redningsaktion, hvis lige sjældent er set. Drengene i grotten er fortællingen om, hvordan de overlevede på en diæt bestående af kondensvand fra grottens vægge, meditation og sammenhold.

I denne åndeløst spændende bog beretter Matt Gutman om forløbet fra første parket med drengenes skildringer af tiden i grotten og redningsholdets ærlige gengivelse af planlægningen, skuffelser og fejl samt den risikofyldte mission. Gutman har interviewet alle missionens hovedpersoner og selv besøgt grotten, og resultatet er en page-turner af en historie fra det virkelige liv, som holder læseren fanget fra første side – også selv om vi tror, at vi har hørt hele historien før!

MATT GUTMAN er født i New Jersey, USA, og er en amerikansk journalist, som arbejder for ABC News. Han er også vært på programmet Sea Rescue; et program som følger marinbiologers og myndighedernes kamp for at redde truede dyr til vands.

Vejl. pris 129,95 
Udgivelsesdato: Juni 2019
Format: Paperback
Sider: ca. 320
Oversætter: Pia Sloth Poulsen
ISBN: 9788793400832
ISBN e-bog: 9788793400849


Citere
Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 429
3. juni 2019 22:12  

Bogen er udkommet i dag.

Link: Harper Collings Nordic

Den kan også lånes via biblioteket:

Link: Bibliotek.dk


SvarCitere