Storytel åbner base...
 
Share:

Storytel åbner base i Thailand  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 12 måneder siden
Indlæg: 284
31. august 2018 16:48  

Storytel er en abonnementstjeneste for streaming af bøger og fungerer på samme måde som andre streamingstjenester. Du kan lytte til lydbøger og læse e-bøger i app'en fra din tablet eller smartphone.

I Storytel finder du over 50.000 bøger i forskellige genrer, som du kan lytte til eller læse når du vil. App'en fungerer overalt - om du befinder dig på et fly, i en bus, i et sommerhus eller i sengen derhjemme. Du har altid et helt bibliotek lige ved hånden. 

Den svenske streamingtjeneste Storytel har syvmilestøvlerne på og ekspanderer næsten kontinuerligt i disse år. Nu findes tjenesten i 14 lande.

Bangkok, Thailand, er hjemsted for Storytels nyeste kontor. Kontoret skal være Storytels base på det asiatiske marked.

"Asien som region er meget attraktiv for os af flere årsager. For det første er mange asiatiske lande teknologisk på forkant i forhold til mobile tjenester med forskellige betalingsmodeller, inklusiv en forbrugeradfærd, som vi gerne vil lære bedre at kende. Det har også stort potentiale - der i de fleste lande er uforløst - som et marked for lydbøger," fortæller ekspansionschef Stefan Tegenfalk i en pressemeddelelse.

Dermed har Storytel - i Danmark Storytel/Mofibo - kontor i 14 lande. Det er den femte landekspansion bare i år, hvor Italien ellers var den seneste. Der ud over er Tyrkiet, Island, De forenede arabiske Emirater.

I slutningen af april offentliggjorde avisen Financial Times en liste over de hurtigst voksende europæiske virksomheder, og her kom Storytel ind på en 110. plads (i 2017 var de på en 154. plads) med en imponerende vækstrate på 1.007 % fra 2013 til 2016.  

Link: Pressemeddelelsen

Storytel's danske hjemmeside kan findes ved at KLIKKE HER


Citere