Thai John - året ef...
 
Del:
Notifications
Clear all

Thai John - året efter miliongevinsten


Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Tilmeldt: 4 år siden
Indlæg: 745
Topic starter  

Thai John - året efter miliongevinsten
Den 19. januar sidste år er en dato, som den tidligere havnearbejder fra Esbjerg, John Christiansen aldrig glemmer. Da vandt han Danmarkshistoriens største trav-gevinst på 7,4 millioner kroner.

Han er ikke som de fleste - og er bedre kendt under navnet Thai John. Selv om han er mangemillionær, har hans livsstil ikke ændret sig markant.

Præmien blev først og fremmest brugt til at investere i John Christiansens firma - Thailandia Import. Blandt andet opførstes en lagerhal.

Hver uge flyves fem tons kolonialvarer ind fra Østen - blandt andet friske grøntsager, fisk og fiskesovs. Varerne sælges videre til de efterhånden mange Thai-forretninger i Danmark. Selv har Thai John en butik i Esbjerg.

En del af præmien blev brugt på at renovere huset i Guldager, hvor Thai John bor sammen med sin thailandske kone og sine otte sammenførte børn.

Huset har fået grønne thailandske tagsten, og thai og dansk kultur lever side om side. En lang række effekter til hus og have er hjemført fra Thailand.

Familien spiser 20 kilo ris om måneder, og der er både frikadeller og forårsruller på menuen.

Thai John har været i Thailand adskillige gange og i længere perioder. Han synes, at folk her er mere tolerante og mere hjælpsomme. Han lærte sig thailandsk og fandt sin første kærlighed i Thailand - siden flere gange. Han er nu gift for fjerde gang.

Det giver ikke længere Thai John det samme sus ved at spille på travbanen, og glæden ved at vinde vil heller ikke være den samme igen.

Dato: 13. januar 2003

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


Citer