Klaus Pagh er død
 
Notifications
Clear all

Klaus Pagh er død


(@newsman)
Famed Member Admin
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 1117
Topic starter  

Klaus Pagh er død

Efter flere år med sygdom er den tidligere skuespiller og teaterdirektør Klaus Pagh tirsdag morgen sovet ind.

Det oplyser hans familie. Klaus Pagh blev 85 år.

I sommeren 2018 blev han ramt af en blodprop i hjertet og nægtede dengang – trods opfordringer fra både læge og sin egen kone – at lade sig indlægge igen.

Klaus Pagh efterlader sig konen Usanee Pagh, som han mødte på en rejse i Thailand i 2007. Han adopterede senere sin 45 år yngre kones datter, Pawarisa.

De danske kvinder

Ifølge Klaus Pagh er danske kvinder ikke længere så kvindelige. De er hårde i filten.

I 2017 udkom biografien 'Et liv blandt komikere og kvinder - fortalt til Bodil Cath'.

»Min nuværende kone, Nancy, som jeg kalder hende, eller som kælenavn Nan, er mit livs største held og lykke. I virkeligheden hedder hun Usanee Pagh og er født i Thailand. Hun er min fjerde brud, og uden sammenligning kan ingen lottogevinst være større. Hun har lovet at tage sig af mig, til jeg dør, og det er jeg sikker på, at hun gør,« siger Pagh i biografien.

Og som det fremgår af bogens titel, handler det også om de mange kvinder, der er vandret ind og ud af Paghs liv. Der, som hans nuværende 45 år yngre kone Usanee siger det i bogen, bliver ti år yngre for hver gang, han møder en ny.

»Tænk, at man nærmest skal over på den anden side af kloden for at blive lykkelig og glad. Frank Sinatras første kone hed også Nancy. Måske er det derfor, jeg kalder Usanee for Nancy eller Nan. Hun holder liv i mig. Hvis ikke hun havde været der, så havde jeg været død.

Jeg tror, den forslidte frase 'kærlighed har ingen alder' passer i vores tilfælde. Vi blev uden større hurlumhej gift på Gentofte Rådhus. Det foregik 23. juni 2007 hos borgmester Hans Toft. Nancy var dengang 27 år. Vi mødte hinanden, da hun var 25, og vi har nu været mand og kone i over 10 år. Jeg håber at opleve, at vi kommer til at fejre vort kobberbryllup,« siger Pagh i 'Et liv blandt komikere og kvinder - fortalt til Bodil Cath'.

Den thailanske kvinde arbejdede som tjener, da Pagh mødte hende i Thailand. Hun var netop kommet igennem en skilsmisse. Det var ikke helt let at få permanent opholdstilladelse for Nan, som hun bliver kaldt i daglig tale, og hendes datter Pawarisa, dengang bare to år gammel. Men det lykkedes, og i dag har parret været sammen i 12 år, datteren er dansk. Moderen har forlængst lært dansk og har fået et aktivt liv i Danmark. Parret bor i en lejlighed i Tuborg Havn.

»Nan når ikke med mig ved sin side at blive gammel. Når hun er rundet de 60 år, er jeg for længst borte. Det sjove er, at hun allerede synes, hun er gammel, skønt hun kun er 37 år. Helt fra starten ville hun have en gammel mand. Hun ville ikke risikere, at han var hende utro, og han måtte gerne være udlænding. Det var skæbnens gunst, da hun ramlede ind i mig. Jeg har aldrig fortrudt det ægteskab. Hun er min drømmepige og en dejlig kone. Jeg ved ikke, hvorfor jeg bedst kan lide unge kvinder. Ældre piger kan da også være tiltrækkende, men det er ligesom ikke lige noget for mig. Når det gælder parforhold, synes jeg der i Danmark er en vis form for aldersracisme. En gammel mand kan man ikke bruge til noget, når det gælder kærlighed og sex. Det er simpelthen ikke rigtigt,« siger Pagh i bogen.

»Nan er den traditionelle kone, der laver mad og tager sig af husholdningen. Hun er på alle måder alt, hvad en mand kan ønske sig, og er på mine gamle dage lyset i mit liv. På en eller anden måde får hun mig heller ikke til at føle mig så gammel, som min alder siger, jeg er. Der er stor ømhed mellem os. Nan har alt det, som danske kvinder ikke længere har. Jeg synes, at danske piger har udviklet sig i en forkert retning. De er ikke mere så kvindelige. De er blevet sådan lidt hårde i filten, men nu har jeg måske også været uheldig et par gange, eller også er Nan mere forstående og tilgivende over for de fejl, jeg har.«

Læs nærmere på:

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


   
Citer
(@newsman)
Famed Member Admin
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 1117
Topic starter  

Nancy behøver ikke mangle noget resten af livet

Intet tydede på, at et liv på første klasse ventede 25-årige Usanee, da hun lige var gået fra faderen til sit lille barn, fordi han havde været hende utro.

Den thailandske kvinde besøgte sin søster i havnebyen Phuket, hvor hun måtte sove på det hårde gulv – indtil hun tilfældigt mødte en dansk mand, der forelskede sig i hende.

Manden var den 45 år ældre Klaus Pagh, der fik lokket sin “Nancy”, som han kaldte hende, til Danmark – og de levede lykkeligt til hans dage ende i december 2020, 15 år senere.

Læs nærmere på: Se og Hør

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


   
SvarCiter
(@newsman)
Famed Member Admin
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 1117
Topic starter  

Teaterdirektørens enke og børn kan snart øjne afslutningen på en årelang arvestrid

Mere end tre år efter den tidligere skuespiller og teaterdirektør Klaus Paghs død, har bobestyreren afsluttet sagen og nu venter arvingerne bare på en opgørelse fra Skat og Skifteretten, førend arven kan udbetales.

Tvangsarven udgør 25 procent af formuen. Klaus Paghs enke Nancy får halvdelen af de 25 procent (samt det han i øvrigt har testamenteret hende), mens børnene skal dele den anden halvdel.

Klaus Pagh fik børnene Anne, Peter Frederik og Isak med tre forskellige kvinder. Desuden adopterede han sin thailandske hustru Nancys datter Pawarisa.

De fire voksne børn skal således dele de 12,5 procent – det vil sige, at de hver arver omkring tre procent.

Teaterdirektøren blev 85 år. Han fik 15 år sammen med Nancy, som han ønskede skulle arve mest muligt.

Læs nærmere på: Se og Hør

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


   
SvarCiter