Del:
Notifications
Clear all

Trekantområdet: Kao Thai by Chef Polla


Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Tilmeldt: 4 år siden
Indlæg: 779
Topic starter  

Nyudlært kok har sat hjul på drømmen om egen restaurant og kører rundt i Trekantområdet med sin mad-bil.

Vi kan ikke komme nogen steder lige for tiden. Hverken til Thailand eller på restaurant. Men Pornkanok Kiattichaikorn fra Middelfart har en løsning, der fixer begge dele og som kan stille din trang til eksotisk mad: Hun har lavet en rullende restaurant, der kører ud i hele Trekantområdet.

Den nyudlærte kok har altid drømt om at have sin egen restaurant, og da hun i sommer færdiggjorde sin danske kokkeuddannelse, fik hun hjul under den drøm. Hun og ægtemanden Stig Petersen valgte at investere i en food truck, og nu er hun rullende i thaimad i sin farvestrålende bil med navnet Kao Thai by Chef Polla.

Food trucken er muligvis en rigtig god idé lige for tiden, hvor coronaen spænder ben for mange af de aktiviteter, vi plejer at foretage os.

- Du kan ikke komme til Thailand lige for tiden, men Thailand kan komme til dig, griner Pornkanok Kiattichaikorn, hvis kælenavn er Polla.

Vi har lavet en fast køreplan, der gælder 14 dage ad gangen. Den ligger på min Facebookside. Vi laver aftaler med for eksempel de lokale brugsforeninger, hvor vi får lov at holde på deres parkeringsplads, og de vil gerne have mig ind, for så kommer der også flere kunder i deres butik. Kunderne tager godt imod mig, og i mange byer er der måske kun et enkelt pizzeria eller burgerbar, så de vil gerne have noget anderledes mad, når jeg kommer ud til dem, siger hun.

Maden, som Pornkanok Kiattichaikorn serverer fra sit rullende køkken, er tilpasset danskernes smagsløg. Derfor er der ikke så meget chili i, som man vil kunne få, hvis man rejste til Thailand og spiste klassisk thaimad.

- Men der er nogle kunder, der har rejst i Thailand og gerne vil have det stærkt, og det klarer jeg naturligvis, siger hun.

Retterne, som Pornkanok Kiattichaikorn serverer fra Kao Thai-bilen kan varieres med forskellig slags kød og ris eller nudler. Alt sammen på kundens ønske. Priserne starter ved 45 kroner og slutter lige under 100 kroner.

Du kan finde Kao Thai by Chef Polla på Facebook, hvor du kan studere både menuen og køreplanen.

Læs og se nærmere her:

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


Citer