Kvinde og katoey sk...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

Kvinde og katoey skal sendes tilbage til Thailand  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 429
21. september 2019 9:22  

Den anden dag var historien fremme om to thailandske kvinder som var blevet anholdt i Randers, men myndighederne var åbenbart også den dag forbi et lignende sted i Skive.

Transperson og kvinde skal sendes tilbage til Thailand

Tirsdag ved middagstid blev to personer - en transperson og kvinde - som begge er fra Thailand anholdt på en massageklinik på Viborgvej 49 i Skive.

Begge skal nu sendes hjem til Thailand. Det har udlændingestyrelsen besluttet, lyder det fra anklager Claus Benner fra Midt- og Vestjyllands Politi. Meldingen kommer efter et grundlovsforhør ved retten i Viborg torsdag eftermiddag.

Udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestjyllands Politi arbejder på at bekæmpe menneskehandel i Midt- og Vestjyllands Politikreds. Politiets primære formål er at gå efter bagmændene, men det kan være svært, når kvinderne ikke vil eller kan sige noget, oplyser politiet.

Politiet uddyber det med, at kvinderne i de fleste tilfælde ikke kender bagmændenes rigtige identitet.

Læs nærmere på:


Citere
Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Moderator
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 355
21. september 2019 9:39  

Her i disse tider og i ligestillingens navn så må vi endelig ikke glemme at bagmændene ikke altid er mænd. Der er herboende thaier som intet problem ser i at udnytte egne landsmænd og landskvinder for egen vindings skyld.

I den efterhånden gamle udsendelsen Fanget som luder får man et indblik i forholdene for nogle af de thaier som arbejder på disse massageklinikker.

Udsendelsen kan ses her: Fanget som luder


SvarCitere
eddie
(@eddie)
Fast debattør
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 199
21. september 2019 11:28  

Der er altså også nogle heroppe af egen fri vilje for at tjene nogle hurtige penge. Det skal man ikke glemme.


SvarCitere
Jens
 Jens
(@jens)
Nybegynder
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 18
24. september 2019 13:49  

Tror nu flertallet udemærket ved på forhånd hvad de rejser herop for at lave, menneskehandel er nu ikke noget jeg har indtryk af er særligt udbredt i Thailand.

jeg vil gætte på det er under 10% der ikke er klar over hvad de skal lave før de rejser herop.

Man skal bare huske at "penge er alt" for rigtig mange thaier, og det uheldige er jo at de ofte starter med en stor "gæld" for at komme herop og tjene nemme penge og moralen er nok heller ikke særlig høj hos dem der henter dem herop.

Og jeg forstår dem egentligt godt hvis prisen for en times massage er 300kr hvor mutter skal have halvdelen og der måske også skal afdrages på gælden.

Ja så er det jo ikke dumt hvis de kan lave 3-400kr lige ned i egen lomme ved at rykke lidt i banditten på kunden, og husk det er bare "et arbejde" for mange thaier.

Hvis man læser lidt med på eroguide kan man jo læse at mange af pigerne har været her mange gange på 3 mdr turistvisum for at arbejde.

This post was modified 8 måneder siden by Jens

SvarCitere