Mathis blev kun 15 ...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

Mathis blev kun 15 år og er nu sendt afsted  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 508
9. juni 2020 19:03  

Mathis blev kun 15 år

Skyerne lå tungt, og himlen græd, da familie og venner i weekenden ankom til Thailands Buddhisttempel i Nørresundby for at tage afsked med Mathis Sheraton Matthiassen.

Mere end 140 mennesker sad side om side på fyldte stolerækker i en stor lade.

Forrest midt på gangen stod et alter med blomster, et billede af Mathis og hans urne. Bag ham messede, sang og velsignede fem munke den afdøde, mens hans forældre og lillebror Alex sad og stod ved alteret.

Mathis blev kun 15 år.

Tidligt om morgen søndag 28. marts blev han fundet død mindre end 500 meter fra familiens hjem i Hørby, Nordjylland.

En 32-årig tidligere reality-deltager sidder varetægtsfængslet for at hensætte Mathis Matthiassen i hjælpeløs tilstand. Han nægter sig skyldig.

Af sigtelsen fremgår det, at politiet mener, den fængslede formentlig har givet den 15-årige stoffer 'og/eller' efterladt teenageren - som var i den sigtedes varetægt - i hjælpeløs tilstand, da han satte ham af fra sin bil på parkeringspladsen ved Hørby Stadion.

Det var her ved boldbanerne, at drengen blev fundet liggende på asfalten af et par hundeluftere.

Død. Og helt alene.

Læs og se nærmere på: Ekstra Bladet


Citere
Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Moderator
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 373
6. august 2020 18:48  

Hvad fanden foregår der?

Ifølge tiltalen gav den 32-årige Mathis Matthiassen MDMA, udsatte ham for 'betydelig vold' og udsatte ham for kvælning ved at presse et hundehalsbånd og bælter mod teenagerens hals.

Tidligt om morgenen mellem klokken 06.20 og 06.30 mener politiet så, at den 32-årige kørte drengen til boldbanerne, placerede ham på jorden og kørte væk.

Klokken otte om morgenen blev Mathis Matthiassen fundet af et par hundeluftere. En halv time senere blev han erklæret død.

Mathis Mathiassen havde mærker på både krop og i ansigtet, han havde flere blødninger i hovedet og punktformede blødninger i det ene øje, på begge øjenlåg og i mundslimhinden.

Fuldstændigt unødvendigt.... Har virkelig lyst til at komme med nogle ytringer som overhovedet ikke hører sig til herinde.

Læs nærmere på: Kvalt med hundehalsbånd (Ekstra Bladet)

 


SvarCitere
Kanosejleren
(@kanosejleren)
Fast debattør
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 184
8. august 2020 8:56  

Desværre har vi ikke dødsstraf i Danmark.

Den 32 årige svin burde ellers blive kylet op på en briks og derefter en sprøjte. 💉


SvarCitere
Kanosejleren
(@kanosejleren)
Fast debattør
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 184

SvarCitere
Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Moderator
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 373
23. september 2020 8:13  

I dag starter retssagen mod en 33-årig tidligere reality-deltager, der er tiltalt for grov vold og for at efterlade teenager i hjælpeløs tilstand.

Seks måneder efter at deres søn blev fundet mishandlet og død, skal Henrik Matthiassen og hans hustru Saranya i dag for første gang stå ansigt til ansigt med manden, der tiltalt for at have udsat 15-årige Mathis for grov vold og for at efterlade ham i hjælpeløs tilstand.

Det sker, når retssagen starter i Retten i Hjørring klokken ni.

Sagens tiltalte er en tidligere realitydeltager, som efterfølgende har været selvstændig i en årrække. Manden var 32, da han blev anholdt, men er under sin varetægtsfængsling fyldt 33 år.

Politiet mener, at den tiltalte gav teenageren mdma, tævede drengen og udsatte ham for kvælning med hundehalsbånd og bælter. Tidligt om morgenen mellem klokken 06.20 og 06.30 mener politiet så, at han kørte drengen til boldbanerne, placerede ham på jorden og kørte væk.

Læs nærmere på: Ekstra Bladet


SvarCitere
Kanosejleren
(@kanosejleren)
Fast debattør
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 184

SvarCitere