Elefant gnubber sig...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

Elefant gnubber sig op ad bil og kvaser den  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 454
17. november 2019 0:52  

En elefant, som ifølge mediet Khaosod English hedder Deu, valgte tirsdag i sidste uge at kvase en bil, mens føreren og en passager stadig sad inde i køretøjet. I en video kan man se, at hanelefanten først gnider sig op ad bilen, for derefter at sætte sig oven på den. Til sidst kan man se, at føreren af bilen kører væk. Formentlig uskadt, men bilen havde fået en del skader.

- Normalt kan Deu godt lide at hilse på turister, og han har aldrig skadet nogen eller nogle køretøjer, siger nationalparkens direktør Kanchit Sarinpawan.

- Vi kan se i klippet, at chaufføren havde mulighed for at køre væk, men han har måske været for panikslagen til at gøre det, siger Kanchit Sarinpawan.

Angiveligt var der både en chauffør og passager i bilen, som begge er uskadte. Men det er bilen ikke. Den 35-årige Deu har kvast bilens tag, ødelagt sideruderne og bagsmækken.

Nationalparken oplyser, at elefanterne i denne tid i højere grad kommer ud af junglen, da de leder efter mad efter regnsæsonen, hvor deres sædvanlige mad er tørret ud.

Læs nærmere på:


Citere