Eventpige død under...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

Eventpige død under mystiske forhold  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 429
1. oktober 2019 7:40  

Et mystisk dødsfald har rystet Thailand og sat fokus på, hvad de såkaldte prettys - en form for eventpige - udsættes for i landet.

Det sker, efter en kvinde ved navn Thitima "Lunlabelle" Noraphanpiphat i september blev fundet død i lobbyen til et lejlighedskompleks, efter at hun havde været pretty til et arrangement i Bangkok.

Årsagen til dødsfaldet er eftersigende voldsom alkoholforgiftning. Men her kan man ikke slutte historien, for den er mere kompliceret end som så.

I Thailand er det meget almindeligt, at man hyrer prettys til at servere, underholde og være værtinder til fester og events. En pretty er ofte en ung kvindelig model.

Thitima Noraphanpiphat var aftenen for sin død blevet hyret til at servere drinks til en fest i byen Nonthaburi udenfor Bangkok.

Det thailandske politi anholdt en 24-årig mandlig model ved navn Rachadech Wongtabutr i forbindelse med sagen.

Det skete, fordi videoovervågning fra natten viser manden slæbe en tilsyneladende livløs Thitima Noraphanpiphat ind i en elevator og ind i sin egen lejlighed.

Timer senere viser optagelserne Rachadech Wongtabutr slæbe den livløse model ned i lobbyen for derefter at efterlade hende i en sofa.

Den mandlige model blev imidlertid løsladt efter at have nægtet, at han skulle have gjort noget kriminelt. Han påstår, at han ikke vidste, at Thitima Noraphanpiphat var død, da han trak hende op i sin lejlighed.

Rachadech Wongtabutr er nu blevet tiltalt for ulovlig tilbageholdelse, der har ført til død, samt kidnapning med henblik på at udføre en uanstændig handling.

Læs nærmere om sagen på:


Citere
Topic Tags