Falsk pilot fik lav...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

Falsk pilot fik lavet falsk id-kort i Thailand  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 454
23. november 2019 12:23  

Den 48-årige inder Rajan Mahbubani blev taget på fersk gerning, da han klædte sig ud som en Lufthansa-pilot. Han blev nemlig straks anholdt af politiet i lufthavnen efter sit udklædningsnummer, og han risikerer nu at ende bag tremmer.

Hele episoden fandt sted mandag, hvor Rajan Mahbubani blev pågrebet af det indiske politi i en lufthavn i New Delhi. Her havde han klædt sig ud som en pilot fra flyselvskabet lufthansa og var på vej ombord på et AirAsia-fly.

Flyet skulle flyve til Kolkata, som ligger i den østlige del af Indien, men så greb myndighederne ind, før det kunne være endt helt galt.

Rajan Mahbubani havde ikke blot klædt sig ud som en Lufthansa-pilot. Den 48-årige inder havde også skaffet sig et falsk id, som angiveligt var fra det tyske flyselskab. Det falske id havde Rajan Mahbubani på sig, da han blev tilbageholdt og efterfølgende anholdt af politiet.

Rajan Mahbubani har brugt tricket med en uægte uniform fra flyselskabet hele 15 gange på et halvt år på selvsamme rute mellem New Delhi og Kolkata.

Ifølge politikommissæren i New Delhis lufthavn, Sanjay Bhatia, blev Rajan Mahbubani afsløret og taget på fersk gerning af en ansat ved Lufthansa.

Den ansatte fik hurtigt advaret myndighederne om, at der var en mistænkelig passager på vej ombord på flyet, som udgav sig for at være kaptajn for flyselskabet.

- Efter Rajan Mahbubani var arresteret, fortalte han, at han havde fået lavet det falske Lufthansa id-kort i Thailand, siger politikommissæren.

Læs og se nærmere på: Ekstra Bladet


Citere