Del:
Notifications
Clear all

Dansk vaccinepas bliver snart rullet ud


Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Tilmeldt: 3 år siden
Indlæg: 659
Topic starter  

Dansk vaccinepas bliver snart rullet ud

Det kan i den kommende tid blive vigtigt for vaccinerede borgere at påvise, at de har dannet antistoffer mod coronavirus, og Sundheds- og Ældreministeriet er lige nu netop ved at lægge sidste hånd på en løsning, der kan hjælpe med det.

- Sundheds- og Ældreministeriet arbejder på et covid-19-vaccinepas, som forventes klar til primo 2021, svarer ministeriet i et skriftligt svar til DR Nyheder.

Det danske vaccinepas kommer til at være en print selv-løsning på sundhed.dk, og i første omgang regner Sundheds- og Ældreministeriet med, at det vil hjælpe rejsende danskere.

- Det er forventningen, at der kan være krav fra andre lande om forevisning af vaccine-dokumentation ved indrejse. Her kan et dansk vaccinepas bruges, skriver de til DR Nyheder.

Om der arbejdes på en app-løsning af vaccinepasset, har ministeriet ikke svaret på.

Et skridt mod et åbent samfund

Michael Svane er branchedirektør for Dansk Industri Transport og arbejder til dagligt med flybranchen. Han er rigtig glad for det danske vaccinepas, som han siger er efterspurgt blandt mange virksomheder.

- Et vaccinationspas er vejen til, at vi kan lægge restriktionerne bag os og i langt højere grad komme ud og flyve, siger han.

Michael Svane mener, det danske vaccinepas er et pænt skridt på vejen mod et mere åbent samfund og håber på, at der bliver udviklet internationale løsninger, så man er sikker på, at vaccinepasset godkendes i hele verden.

Læs nærmere på: DR Nyhederne

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter - Okuna


Citer