Sten får syet stofm...
 
Notifications
Clear all

Sten får syet stofmasker i Thailand


(@newsman)
Famed Member Admin
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 1104
Topic starter  

En tanke om at hjælpe en ven i Thailand, der var hårdt ramt på økonomien af corona, blev til virksomheden Stens Stoffer, som sælger stofmasker i Danmark.

"Da Mette Frederiksen lavede det første maskepåbud, valgte jeg at få lavet nogle stofmasker, som jeg solgte til venner og bekendte. Jeg opdagede hurtigt, at jeg fik positive tilbagemeldinger på deres pasform og kvalitet."

Sådan lyder det fra Sten Sønderhousen fra Viby, som for nylig oprettede firmaet Stens Stoffer, hvor han sælger genanvendelige stofmasker.

Stofmaskerne får han produceret af en ven i Thailand, der er skrædder.

"Jeg har kendt ham de seneste 13 år og også besøgt ham. Han har syet rigtig meget af mit tøj," fortæller han.

Da Covid-19 lukkede for det meste af verdens turisme, gik det hårdt ud over Sten Sønderhousens skrædderven, hvis forretning primært er drevet at turisme. Derfor fik han ideen om at få produceret stofmasker hos ham.

"I Thailand har man ikke de samme hjælpepakker til virksomheder som i Danmark. De har primært 'hjælp dig selv-pakken'. Derfor var det vigtigt for mig at hjælpe ham."

Efter at have fået de første masker hjem, gik Sten Sønderhousen i gang med at videreudvikle dem, så der bl.a. kom metaltråd ved næsen og en afkorter på elastikken, så de kan tilpasses den enkelte.

Desuden blev der lavet mulighed for at sætte et filter eller ekstra stof ind i masken.

Stofmaskerne blev solgt fra en simpel hjemmeside og gennem Sten Sønderhousens eget netværk. Men da det blev påbudt at bære mundbind eller visir indendørs i offentlige rum, blev han med egne ord "lagt ned af bestillinger". Derfor blev det nødvendigt at oprette et firma.

Og det er dette firma - Stens Stoffer - der nu står for produktion og salg af stofmaskerne, som man bl.a. kan få broderet firmanavn eller logo på.

I øjeblikket findes der adskillige forskellige masker i Sten Sønderhousens sortiment, som kan ses på hjemmesiden www.stensstoffer.dk, og der kommer flere til.

Læs og se nærmere på: SN.dk

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


   
Citer