Notifications
Clear all

Blackpink's Lisa har gjort thailandske kødboller berømt


(@newsman)
Famed Member Admin
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 1092
Topic starter  

Blackpink's Lisa har gjort thailandske kødboller berømt

De kan som regel købes dybfrosne, men efter en tur på grillen er de bare lækre. De thailandske kødboller har fået en ny renaissance, takket være en ung dame på 24 år, der til daglig slår sine folder i Sydkorea.

Dér er hun sanger i en af de mest berømte kvindelige K-pop-grupper, Blackpink, og hun har netop udgivet sin første solosingle.

Lalisa »Lisa« Manoban, som hendes rigtige navn er, siger i den anledning, at det hun glæder sig allermest til, hvis det bliver muligt at komme på besøg hjemme i Thailand, er kødbollerne fra hendes hjemstavn i byen Buri Ram.

De handlende på pladsen foran togstationen kan allerede mærke efterspørgslen. Kunderne strømmer til, efter at stjernen afslørede, at kødbollerne var hendes favoritsnack.

Lisa sagde i et interview, der blev sendt sidste lørdag i Thailand, at hun savnede sin mors hjemmelavede mad, nu, da hun ikke har været hjemme i Thailand i næsten to år.

Sangeren siger også i interviewet, at hun længes efter de små forretninger nær togstationen Buri Ram og de kødboller, de sælger, dækket i en lækker sovs.

»Folk kan købe dem og spise dem lige ved togstationen,« sagde hun. »De er virkelig populære, og højdepunktet er saucen, som kun kan fås i Buri Ram.«

Interviewet blev udsendt, en dag efter hun kom med sin første solosingle. Musikvideoen slog flere rekorder, efter den blev frigivet.

Musik-videoen med Lisa

Læs nærmere på:

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


   
Citer