Fik sine mistede pe...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

Fik sine mistede penge tilbage  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 426
9. maj 2019 23:20  

Åh, nej, nej, nej!

Hvis ikke den 68-årige pensionist og iværksætter Jørn Richardt Vilrik fra Løkken havde sved på panden, da han for få uger siden landede i Bangkoks lumre lufthavn, så fik han det ved ankomsten til hotellet.

- Min skuldertaske med 40.000 kroner og vigtige dokumenter lå på bagsædet af taxaen, som vi netop have tømt for kufferter. Men pludselig var taxaen kørt med, hvad der for chaufføren svarer til en årsløn, fortæller Jørn Richardt Vilrik, som nærmest gik i panik.

Hotelpersonalet alarmerede politiet, mens Jørns medrejsende forretningspartner satte sig til at vente på taxaen foran hotellet. Jørn og hans 51-årige hustru, Somjai Sonklat, sprang i en anden taxa mod lufthavnen i et spinkelt håb om, at chaufføren ville dukke op her med hans ejendele.

- Taxaturen på halvanden time føltes noget længere. Nørj, hvor jeg svedte. Vi var godt nok noget oprevede, fortæller Jørn Richardt Vilrik.

Ved ankomsten fornemmede de, at lufthavnspolitiet og taxaselskabet var blevet informeret.

- Mit indtryk var, at der blev gjort en stor indsats for at få kontakt med taxachaufføren. Og efter halvanden times ventetid i Suvarnabhumi-lufthavnen blev vi bedt om at komme op til en skranke.

Her stod taxachaufføren med Jørns taske indeholdende det fulde kontantbeløb.

- Jeg var meget lettet og taknemmelig, så han fik, hvad der svarer til 1000 danske kroner i drikkepenge, så han var også glad og ydmyg, fortæller Jørn Richardt Vilrik, som var på kombineret ferie og forretningsrejse ledsaget af hustruen, Somjai Sonklat, som han mødte i netop Thailand for mange år siden.

Jørn og chaufføren, mr. Somsri, takkede hinanden ved at bukke dybt på thaimanér med hænderne foldet, og ikke overraskende havde luftfartsmyndighederne hidkaldt pressen til at forevige øjeblikket, så det kunne udnyttes til at markedsføre Thailand som sikkert for turister.

Læs nærmere på:

Sagen er godt nok nogle måneder gammel, men har nu fundet vej frem til de danske medier.

This topic was modified 1 år siden by Newsman

Citere
jens
 jens
(@starfucker)
Nybegynder
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 6

eddie
(@eddie)
Fast debattør
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 199
12. maj 2019 10:39  

Det er nok kursen, der har taget en drejning den dag. 🧐 


SvarCitere