Førtidspension og et liv i Thailand  

  RSS

Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Moderator
Meldt ind: 7 måneder siden
Indlæg: 128
23. december 2018 22:49  

Jeg har en drøm. Hvis jeg får råd, så vil jeg gerne til Thailand igen. Jeg har været der og det er det bedste sted på jorden.

Sådan sagde Kim Bünger, 51, den nu tidligere hjemløse, som Helsingør Dagblad bragte et stort portræt af den 17. februar.

Fra hans faste vintertilholdssted, shelteret i Edens Have ved Ålsgårde, hvor han har overnattet og holdt til hver vinter i flere år, fortalte han om sit liv som hjemløs.

Om op- og nedture, om glæder og sorger, om sin barndom og ikke mindst om sin store drøm. At blive tilkendt førtidspension og leve sit liv i Thailand så meget af året som muligt.

Nu har Kim Büngers liv taget en helt uventet og for ham glædelig drejning. Livet er helt bogstaveligt ændret gået fra minus- til plusgrader.

Kim er i sidste uge blevet gift i Thailand med en thailandsk kvinde.

Han har fået tilkendt førtidspension. Pensionen, han har ansøgt om flere gange over flere år.

Han er rejst til Thailand, hans drømmes geografiske mål, hvor han agter at bo tre måneder ad gangen, som loven tillader med en førtidspension.

Ja, jeg er en meget glad mand. Jeg er blevet gift, har lige fejret min 51 års fødselsdag og jeg har fået min førtidspension. Nu er min plan at købe et stykke jord og lave to forretninger. En restaurant og en vaskehal for biler og motorcykler. Det kommer til at koste omkring 180.000 kroner, så jeg skal have sparet sammen, fortæller Kim Bünger til Helsingør Dagblad fra Nordthailand, hvor hans kone bor.

Læs nærmere på:


SvarCitere
Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Moderator
Meldt ind: 7 måneder siden
Indlæg: 128
25. december 2018 0:09  

Søren fortæller, at han i begyndelsen af tyverne fik en programmør-stilling hos Mærsk. Han var flyttet til København. Han havde fået sig en kæreste. Og han var lidt for glad for alkohol og vilde fester med det, der er værre. 

Til sidst tog han heroin. Og han blev afhængig af det. Derfor kunne han ikke længere have et job. 

I dag er han på førtidspension, og han kæmper hver dag for at holde sig fra supplerende midler for at komme ud af sit heroinmisbrug. 

- Jeg er stavnsbundet til det her sted. Jeg kan jo ikke bare tage en tur til Thailand, hvis jeg har lyst. Jeg når at blive syg på vej i flyet derned. 

Ikke bare for at blive fri fra Heroinklinikken og heroinen selv.

- Måske, jeg kunne finde mig en kæreste i Thailand, hvem ved? 

Læs og se nærmere på: TV2 Fyn


SvarCitere
eddie
(@eddie)
Fast debattør
Meldt ind: 7 måneder siden
Indlæg: 116
25. december 2018 3:15  

Velfærdsdanmark er truet af personer som Kim.


SvarCitere