Andersen Global ind...
 
Notifications
Clear all

Andersen Global indleder deres udvidelse til Thailand med advokatfirmaet Dherakupt


(@newsman)
Famed Member Admin
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 1104
Topic starter  

Andersen Global indleder deres udvidelse til Thailand med advokatfirmaet Dherakupt

Andersen Global tilføjer dybde til sin asiatiske platform via en samarbejdsaftale med advokatfirmaet Dherakupt (DKRI) og bringer dermed sine juridiske kompetencer til Thailand og de omkringliggende markeder.

DKRI, der blev stiftet i 2004 af administrerende partner Dr. Anuphan Kitnitchiva, leverer en fuld pakke af juridiske tjenester, der dækker over bl.a. selskabs- og handelsret, fusion og opkøb, omstrukturering, kapitalmarkeder, prisfastsættelse af overtagelser og indsamling af personlige data. Firmaets team arbejder tæt sammen med sine kunder for at levere tjenester i høj kvalitet til både den offentlige og private sektor i Thailand og globalt.

"Vi er i vores virksomhed stolte af vores gode kunderelationer og omfattende viden om branchen, der gør, at vi kan levere brancheførende løsninger," fortalte Anuphan. "Gennem vores samarbejde med Andersen Global vil vi fortsat skabe gode resultater, så vi kan imødekomme juridiske forretningsbehov og underbygge vores mål om at være et af regionens førende firmaer."

"I mere end 16 år har Anuphan og hans team overgået kundernes forventninger og vist en dedikation til ledelse gennem deres arbejde med at udvide deres juridiske viden og ekspertise," tilføjede bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen, Mark Vorsatz. "DKRI's store erfaring komplementerer vores eksisterende udbud i regionen. Vi er nu en af de største juridiske kapaciteter i den asiatiske region i kraft af vores medlemsvirksomheder og samarbejdsvirksomheder."

Andersen Global er en international samling af juridisk separate, selvstændige medlemsvirksomhed, der består af eksperter inden for skat og jura fra hele verden. Andersen Global, der blev grundlagt i 2013 af den amerikanske medlemsvirksomhed Andersen Tax LLC, har nu over 12.000 professionelle medarbejdere i hele verden samt mere end 380 lokationer fordelt på medlemsvirksomheder og samarbejdsvirksomheder.

Link: Andersen Global

I Danmark er Advokatpartnerselskabet Bachmann/Partners samarbejdspartner med Andersen Global.

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


   
Citer