ETK EMS Group får s...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

ETK EMS Group får succes på rekordtid med overtagelse af konkursbo  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 459
9. januar 2020 18:47  

ETK EMS Group får succes på rekordtid med overtagelse af konkursbo

Det har vist at være en god idé for Skanderborg-firmaet ETK EMS Group, at den i efteråret 2018 købte konkursboet efter Delfi Electronics i Sønderborg. Allerede efter 8-9 måneder var røde tal blevet vendt til sorte.

- Det er en ren solstrålehistorie. Vi har bibeholdt omkring 50 procent af medarbejderne, holdt en virksomhed i Sønderborg og samtidig bidraget positivt til koncernen, siger Ole Jensen, der er daglig leder på Augustenborg Landevej.

- Det er da tankevækkende, at vi i dag med 20 ansatte genererer stort set samme omsætning som de 42 ansatte hos Delfi Electronics, men det skyldes, at virksomheden er blevet effektiviseret. Der er blevet ryddet op, indført nye systemer og rutiner og en fortrinlig backoffice-funktion på fabrikken i Thailand og Skanderborg hjælper til, forklarer Ole Jensen.

ETK EMS Group har hovedkontor i Skanderborg med omkring 90 ansatte samt en afdeling i Frederikssund med 12. Desuden har den små 200 medarbejdere i Thailand. Firmaet har i over 40 år produceret kundespecifik elektronik hjulpet af blandt andet eget udviklet logistik og business intelligente systemer.

Tilbage i 2011 fik firmaet foden indenfor i Thailand med købet af Zoma Electronics i Frederikssund. Den thailandske fabrik ligger i Rayong.

Læs nærmere på:


Citere