Thai-cubes er popul...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

Thai-cubes er populære i Danmark  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 457
7. juni 2020 15:25  

CPF Denmark med skandinavisk hovedkvarter i Varde sælger flere og flere frosne thai-cubes. Overskuddet i 2019 blev på 5,4 millioner kroner før skat.

CPF Denmark er ejet af CP Food med 52 procent, Christian Juhl og Jan Wolgast med hver 19 procent og Morten Hesselholt har 10 procent.

CPF Denmark sælger i Danmark, Sverige og Finland – og fra oktober forhåbentligt også Norge. Salget fordeler sig ligeligt mellem foodservice og detailhandlen.

Thai-cubes er den altdominerende vare i detailhandlen. Nye trends er flere cubes på vegansk basis, som bliver lanceret til efteråret som Green-cubes. Derudover sælger CPF Denmark også frostvarer som for eksempel et helt nyt produkt med frossen avocado på pose.

CP, eller Charoen Pokphand Foods, er Thailands største producent af kyllingekød, og koncernen har hele fødekæden, helt fra produktion af kyllingefoderet.

 


Thai-cubes

Thai-Cube er smagen af det autentiske Thailand. Vi har fanget det thailandske køkken, den harmoniske blanding af det krydrede, milde, sure og søde, og serverer det for dig efter blot 5 minutter i mikroovnen.

Hos CPF, der står bag Thai-Cuben, er passionen, at lave rigtig mad, hvor kvalitet er nøgleordet. Her arbejdes med de højeste standarder indenfor dyrevelfærd, og vi styrer selv hele processen fra foder over opdræt, slagtning og forarbejdning af kyllingen indtil den ender som en færdig Thai-Cube.

Sporbarheden på Thai-Cubes er helt i top og kan spores tilbage til første led. Opdages det, at der er uregelmæssigheder med et parti, kan det spores helt tilbage til slagteriet - opdræt - foder, dyret har spist - sted, hvor fodret er dyrket. Vi skifter batch hver 3. time for at præcisere sporbarheden.
 
Dele af vores produktion er automatiseret, men vi producerer stadig ved håndkraft, hvilket gør en reel forskel. Det vil sige at kødet i din Thai-Cube er håndplukket, og grøntsagerne tilføjet manuelt i boksen.


Rekord-salg i 2020

Vi har aldrig solgt så mange thai-cubes som sidste år, siger Jan Wolgast.

Salget foregår i Danmark, Sverige og Finland, og da CPF også producerer private label, sidder selskabet næsten 100 procent på markedet i Danmark.

Læs nærmere på:


Citere