Harley Davidson åbn...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

Harley Davidson åbner fabrik i Rayong provinsen i Thailand  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 458
26. juni 2018 23:36  

Tidligere på året meddelte Harley Davidson, at den har planer om at lukke en fabrik i delstaten Missouri og bygge en ny i Thailand. Det skete, da Trump hev USA ud af TTP-handelsaftalen, som inkluderer en række asiatiske lande, hvor Harley Davidson de senere år har haft stor succes.

Nu vil Harley Davidson også producere motorcykler i Europa.

Læs nærmere på:


Citere
Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Moderator
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 358
24. juli 2019 19:11  

Den ikoniske amerikanske motorcykelproducent Harley-Davidson er hårdt ramt af handelsdisputten mellem USA og EU.

I årevis har Harley-Davidson været presset af, at dens kunder blev ældre og ældre samt konkurrence fra andre producenter. I det seneste år har Harley-Davidson derudover været et politisk fokuspunkt.

USA's præsident Donald Trump brugte store dele af 2018 på at kritisere Harley-Davidson for at flytte produktion ud af USA, hvilket han tog som et personligt svigt, da de flyttede delvist grundet hans politik om at indføre handelsbarrierer.

Omsætningen faldt i første halvår med ni procent til 2,6 milliarder dollar, og driftsresultatet faldt med 30,5 procent til 289 millioner dollar.

Selskabet øjner dog lys i horisonten, da man har fået godkendt af EU, at motorcykler produceret i Thailand vil kunne sælges i EU uden de tariffer, der pålægges amerikanske varer.

Læs nærmere på: Finans.dk


SvarCitere