Notifications
Clear all

Norwegian dropper Thailand.


(@eddie)
Estimable Member
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 199
Topic starter  

Norwegian tager nu konsekvensen af at der ikke er ret mange, der tør flyve med dem til Thailand. Så de dropper flyvningerne fra Norden til Thailand.

https://www.bt.dk/samfund/norwegian-dropper-ruter-til-usa-og-thailand


   
Citer
Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Honorable Member Admin
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 462
 

Sad lige og kiggede på en ældre nyhed fra 2014. SAS trak jo i sin tid følehornene til sig fra København - Bangkok ruten omkring det tidspunkt hvor Norwegian kom på banen.

SAS får snart nogle nye Airbus 350. Det ville uden tvivl være et dejligt fly på sådan en rute mellem CPH og BKK. Tvivler dog på at SAS lige uden videre har fly i overskud.

AirAsia X har også haft kig på ruter mellem Skandinavien og Bangkok (link). Kunne jo være at de nu ser den åbning i markedet som de har ventet på.

En dør lukker med Norwegian's farvel til CPH, og en anden åbner måske.

Lad os se hvad fremtiden bringer.


   
SvarCiter
Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Honorable Member Admin
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 462
 

Norwegian har vist fået en tidlig julegave i år, en meget kedelig én af slagsen.

Rejseforsikringsselskabet Europæiske har nemlig meddelt rejsebureauerne, at der ikke dækkes på den udvidede ansvarsforsikring efter 14. januar 2020 ved en eventuel konkurs i Norwegian.

I en skrivelse til rejsebureauer og andre samarbejdspartnere, dateret den 17. december, oplyser selskabet, at bookinger med Norwegian efter den 14. januar 2020 ikke længere vil være dækket, “hvis skaden skyldes eller er relateret til manglende solvens hos Norwegian”.

Det handler om den udvidede ansvarsforsikring for rejsebureauer og rejsearrangører, hvor Europæiske ERV fra den 14. januar 2020 vil undtage Norwegian fra konkursdækningen.

Europæiske ERV henviser til de generelle undtagelser i forsikringsbetingelserne og gør gældende, at undtagelsen tages i brug pr. 14. januar, såfremt Norwegian Air Shuttle ASA senere erklæres konkurs eller der åbnes gældsforhandlinger ved en domstol i Norge.

Årsagen til, at Norwegian fra midten af januar vil være undtaget fra konkursdækningen, hænger sammen med, at det ikke længere er muligt at få dækningen genforsikret.

Læs nærmere om sagen på: Check-in.dk


   
SvarCiter