Share:
Share
Notifications
Clear all

For stor til businessclass hos Thai Airways  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 404
1. februar 2020 19:16  

En kvinde fra New Zealand og hendes to døtre følte sig diskrimineret, da de blev stemplet som 'for store' til at sidde på businessclass.

Huhana Iripa på 59, og hendes to døtre, Renell og Tere, skulle angiveligt måles rundt om livet, før de kunne flyve hjem fra Bangkok med Thai Airways. Dette skyldes, at flypersonalet ikke mente, at sikkerhedsselerne ville passe rundt om livet på de tre kvinder.

De to døtre havde været i Thailand for at få udført en fedmeoperation og havde hver betalt 11.498 kroner for flybilletter, som inkluderede pladserne på businessclass på hjemturen, da de ville være sikre på at sidde komfortabelt efter operationerne.

Talsmanden for Thai Airways International, Wayne Cochrane, siger, at afvisningen skyldes sikkerhedsselen i businessclass, der har en indbygget airbag, som gør, at en sikkerhedsbælteforlænger ikke kan passe.

- Da dette problem involverer sikkerheden for passagerer, er jeg sikker på, at I forstår, at vi ikke kan gå på kompromis med dette, siger Wayne Cochrane.

Læs nærmere om historien på:


Citere