Share:

Norwegian vil ikke længere stationere Dreamliner-piloter i Bangkok  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 10 måneder siden
Indlæg: 262
19. januar 2019 23:27  

I november sidste år igangsatte Norwegian en omfattende spareplan, der har til hensigt at minimere selskabets omkostninger. Der er tidligere blevet meldt ud, at et af elementerne er reduktion i trafikprogrammet med færre frekvenser og ruter.

Der er taget beslutning om, at Norwegian ikke længere vil stationere Dreamliner-piloter i Amsterdam, Bangkok og Fort Lauderdale. Til gengæld opretholdes baserne for kabinebesætninger i de tre lufthavne, hvor der ikke længere skal baseres langdistancepiloter.

“Vi er taknemmelige for vores besætninger på de berørte baser og for deres hårde arbejde og engagement, og vores mål er at sikre, at så få kolleger som muligt bliver påvirket. Selskabet har imidlertid nået et punkt, hvor det skal foretage nødvendige justeringer af sin ruteportefølje for at forbedre bæredygtigheden og den økonomiske udvikling i dette meget konkurrenceprægede miljø. Beslutningen om rutevurderingen er nu blevet meddelt alle fagforeningerne, og vi har allerede startet dialogen,” udtaler Helga Bollmann Leknes, der er kommerciel koncerndirektør i Norwegian.

Læs nærmere på: Check-in.dk


Citere
eddie
(@eddie)
Fast debattør
Meldt ind: 10 måneder siden
Indlæg: 148
20. januar 2019 14:46  

Jeg kan godt forstå, at de er i vanskeligheder. Det er et skod selskab.


SvarCitere
Olaf la Cour
(@olaflacour)
Nybegynder
Meldt ind: 5 måneder siden
Indlæg: 11
23. januar 2019 1:24  

Jeg har et par gange kigget på dem, men det er altid endt med tommelfingeren nedad, for straks man skal have en kuffert med, så går det galt. De har meget at lære.


SvarCitere