Share:

Flemming Sonne stopper hos Thai Airways  

  RSS

Admin
(@admin)
Medlem Admin
Meldt ind: 1 år siden
Indlæg: 4
6. februar 2019 21:29  

Area sales manager for Thai Airways i Danmark, 62-årige Flemming Sonne, stopper med udgangen af denne måned og går på pension efter 27 år. 

Flemming Sonne begyndte i 1992 som 35-årige hos Thai Airways, der dengang som nu havde dansk hovedkontor på Rådhuspladsen i København.

Da Flemming Sonne begyndte hos Thai Airways havde selskabet fem fly om ugen fra Bangkok til København. Den gang fløj selskabet via Paris på ud- og hjemturen, med Boeing B747-200, senere, da ruten blev nonstop mellem Bangkok og København, med MD11, fulgt af Boeing B747-400 og i dag med Boeing B777-300 med plads til 346 passagerer på de tre klasser, economy, premium economy og business class.

Thai Airways flyver dagligt på København-Bangkok – i sommermånederne er der to ekstra ugentlige afgange, mens selskabet fra december til marts også har to ugentlige flyvninger fra København til Phuket.

I alt er det blevet til 40 år i luftfarten siden Flemming Sonne begyndte med seks år hos daværende Sabena (i dag Brussels Airlines) og derfra kom til Austrian Airlines i syv år, inden han landede hos Thai Airways.

Flemming Sonne afløses af 46-årige Ulrik Gylstorff, der de seneste to år har været senior sales representative hos Thai og inden da havde 15 år hos Lufthansa og før det var hos SAS og erhvervsrejsebureauet CWT. 

Læs nærmere på: Stand By


Citere
Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 1 år siden
Indlæg: 336
1. marts 2019 23:36  

Der var den thailandske ambassadør i Danmark, nuværende og tidligere ansatte hos Thai Airways i Danmark, rejsebureauchefer fra charter-, leisure- og erhvervsrejsebureauer – flere havde taget turen fra Jylland, topchefer fra andre flyselskaber og mange andre til Flemming Sonnes afskedsreception onsdag på Tivoli Hotel Nimb.

Blandt de indbudte gæster til den lukkede reception var en af Flemming Sonnes mange venner i rejsebranchen.

62-årige Flemming Sonne nåede 40 år i luftfarten siden karrieren begyndte med seks år hos daværende Sabena (i dag Brussels Airlines). Derfra kom til Austrian Airlines i syv år, inden han som 35-årig landede hos Thai Airways for nu 27 år siden i 1992.

Flemming Sonne har officielt sidste arbejdsdag torsdag – herefter overtager hans afløser, 46-årige Ulrik Gylstorff, der de seneste to år har været senior sales representative hos Thai og inden da havde 15 år hos Lufthansa og før det var hos SAS og erhvervsrejsebureauet CWT.

Flemming Sonne har gennem sine 27 år hos Thai Airways haft syv general managers på den skandinaviske chefpost i København – selv har Flemming Sonne besøgt Thailand over 100 gange, i forbindelse med arbejdet eller som ferierende med blandt andet sin amerikanske hustru, Josie.

Læs og se nærmere på: Stand By


SvarCitere
Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Moderator
Meldt ind: 1 år siden
Indlæg: 288
1. marts 2019 23:44  

Det var i øvrigt lidt af en første arbejdsdag på posten som Area sales manager som Ulrik Gylstorff fik med den pakistanske nedlukning af deres luftrum og de mange strandede passagerer i Bangkok mv.


SvarCitere
eddie
(@eddie)
Fast debattør
Meldt ind: 1 år siden
Indlæg: 190
2. marts 2019 21:19  

Ja og som altid var Thai på bagkant,da de ikke ville flyve over Pakistan. Alle andre flyselskaber havde plan B og C liggende i skuffen med tilladelser. Håber de strandede i Bkk husker at kontakte www.flyforsinkelser.dk så de kan få op til 600 euro.


SvarCitere