Flemming Sonne stopper hos Thai Airways  

  RSS

Admin
(@admin)
Medlem Admin
Meldt ind: 8 måneder siden
Indlæg: 3
6. februar 2019 21:29  

Area sales manager for Thai Airways i Danmark, 62-årige Flemming Sonne, stopper med udgangen af denne måned og går på pension efter 27 år. 

Flemming Sonne begyndte i 1992 som 35-årige hos Thai Airways, der dengang som nu havde dansk hovedkontor på Rådhuspladsen i København.

Da Flemming Sonne begyndte hos Thai Airways havde selskabet fem fly om ugen fra Bangkok til København. Den gang fløj selskabet via Paris på ud- og hjemturen, med Boeing B747-200, senere, da ruten blev nonstop mellem Bangkok og København, med MD11, fulgt af Boeing B747-400 og i dag med Boeing B777-300 med plads til 346 passagerer på de tre klasser, economy, premium economy og business class.

Thai Airways flyver dagligt på København-Bangkok – i sommermånederne er der to ekstra ugentlige afgange, mens selskabet fra december til marts også har to ugentlige flyvninger fra København til Phuket.

I alt er det blevet til 40 år i luftfarten siden Flemming Sonne begyndte med seks år hos daværende Sabena (i dag Brussels Airlines) og derfra kom til Austrian Airlines i syv år, inden han landede hos Thai Airways.

Flemming Sonne afløses af 46-årige Ulrik Gylstorff, der de seneste to år har været senior sales representative hos Thai og inden da havde 15 år hos Lufthansa og før det var hos SAS og erhvervsrejsebureauet CWT. 

Læs nærmere på: Stand By


SvarCitere