Del:
Notifications
Clear all

Thai skærer i flåden


Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Tilmeldt: 3 år siden
Indlæg: 704
Topic starter  

Thai skærer flåden ned til 58 fly

Som led i at komme ud af den økonomiske turbulens, som Thai Airways har befundet sig i gennem mange år, vil selskabet nu reducere flåden.

Det thailandske flyselskab vil således sælge 42 fly, lyder det fra lederen af selskabets rekonstruktionsudvalg, Piyasvasti Amranand. Thai Airways fik i juni i år godkendt en rekonstruktionsplan, og det er i forbindelse med denne, at der nu tages træk for at ruste flyselskabet til fremtiden.

Ifølge Piyasvasti Amranand er de fly, der skal sælges, for gamle og for dyre i drift. 16 af flyene er leasede og vil blive returneret til ejerne, lyder det.

Fremtidens flåde i Star Alliance-selskabet Thai Airways vil dermed komme til at bestå af i alt 58 fly fordelt på fire forskellige flytyper: Airbus A330, Airbus A350 XWB, Boeing 777 og Boeing 787 Dreamliner. Herudover har Thai Airways fortsat fire Airbus A380 i flåden, men selskabet vil muligvis tage afsked med alle på sigt.

Flere Thai-flyvninger fra København

Mandag 1. november åbnede den thailandske regering landet for vaccinererede turister, der dermed slipper for at skulle i karantæne ved ankomst. På baggrund af dette overvejer Thai Airways at tilføje flere flyvninger fra særligt Europa i løbet af de næste par måneder.

Thailands lempede coronarestriktioner er allerede kommet danske turister til gode. Thai Airways genoptager således ruten fra Københavns Lufthavn til Phuket i det sydøstlige Thailand fra fredag 5. november. Der bliver afgang hver fredag i vintertrafikprogrammet. Sidste flyvning er programsat til 25. marts 2022.

Herudover flyver Thai Airways også to gange om ugen fra København til Bangkok, og der er afgange hver onsdag og søndag hen over vinteren. Det thailandske flyselskab har dermed i alt tre ugentlige afgange fra den danske hovedstadslufthavn.

Læs nærmere på:

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter - Okuna


Citer