Share:
Share
Notifications
Clear all

Race to Thailand  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 458
4. juli 2019 21:41  

Da der lørdag den 29. juni blev spillet Race to Thailand - presented by GolfersGlobe i Blåvandshuk Golfcenter var der mødt 48 spillere til start.

Dagen blev afviklet i strålende solskinsvejr og med temperaturer, som fik nogle deltagere til at give udtryk for, at det næsten mindede om at spille golf i Thailand.

Race to Thailand – presented by GolfersGlobe er navnet på en ny landsdækkende golfturnering, som hen over sommeren vil blive spillet i 10 danske golfklubber. Blandt værtsklubberne finder man Simon’s Golf Club, Skjoldenæsholm Golf, Ledreborg Palace Golf, Sct. Knuds, Stensballegaard Golf, Blåvandshuk Golf samt Lübker.

Deltagerne behøver kun at stille op i én spillerunde for at kvalificere sig til landsfinalen og måske her blive det heldige vinderpar, som skal til Thailand.

Læs og se nærmere på: 


Citere
Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 458
12. oktober 2019 8:03  

Landsfinalen ved Race to Thailand blev afviklet på Skjoldenæsholm og der stillede 54 spillere til start. De 27 hold kæmpede ikke kun om æren, men også om en finaleplads i Thailand.

Morten Meyer Roesgaard og Dennis Ingeman, begge fra Værebro Golfklub, endte som det vindende hold og kan dermed tage afsted til Thailand. De to vindere skal afsted til Siam Country Club, der ligger lidt uden for Pattaya og med ophold på det 5-stjernede Centara Grand Phratamnak Pattaya.

Læs og se nærmere på: GolfersGlobe


SvarCitere
Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Moderator
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 358
13. oktober 2019 16:01  

Ja det ser da lækkert ud:


SvarCitere
eddie
(@eddie)
Fast debattør
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 199
15. oktober 2019 4:08  

Det er lidt pudsig, at man skal bo på Pharatamnark og så skal fragtes ud til Siam country Club. Der ligger mange skønne hoteller meget tættere på. Trafikken på Pattaya Tai er noget heftig og pt masser af vejrarbejder, så det bliver en langsommelig transport. Det ½ af Pattaya er jo et  stor vejrarbejde i øjeblikket.

Men held og lykke i turneringen.


SvarCitere