Share:

Ledig stilling: Dansklærer til dansk familie i Thailand  

  RSS

Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Moderator
Meldt ind: 1 år siden
Indlæg: 304
2. juli 2019 20:29  

Her er muligheden for et virkelig interessant job i gode omgivelser hos en dansk/thailandsk familie i Bangkok. Jobbet består i at undervise familiens to børn i dansk på to forskellige niveauer, og undervisningen vil foregå på engelsk. Desuden vil det være en del af opgaven at holde danske helligdage med tilhørende introduktion til kulturen og dansk madlavning og at deltage på familiens rejser og inddrage kultur og samfundsforhold i rejserne.

Vi søger en lærer med den relevante professionelle baggrund med hovedvægten lagt på pædagogisk/didaktiske kompetencer i faget dansk og 2-5 års erfaring, gerne fra udlandet og gerne med undervisning i dansk til tosprogede. Vigtige sekundære kompetencer er blandt andet madlavning, engelsk og idræt. Kandidaten skal desuden være selvstændig, ansvarlig, diskret, positiv og tillidsvækkende og med en fleksibel og pragmatisk indstilling til opgaverne og stillingen.

Du får en fuldt møbleret bolig, en attraktiv løn og to betalte rejser til Danmark om året.

Først og fremmest søger vi en ambitiøs og engageret kollega til den lille stab omkring familien, og vi tilbyder en meget spændende stilling i en venlig atmosfære og med mange spændende oplevelser.

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Nadia Zaabi på 7245 9044.

Link: Jobindex.dk


Citere