Rejsevejledningen f...
 
Notifications
Clear all

Rejsevejledningen fra Udenrigsministeriet er blevet opdateret


(@newsman)
Famed Member Admin
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 1077
Topic starter  

Rejsevejledningen for Thailand fra Udenrigsministeriet er blevet opdateret

Rejsevejledningen for Bangkok er senest opdateret den 26. juni 2021 med ændringer i afsnittet Generel anbefaling.

Trods begrænset risiko for smitte fraråder vi alle ikke-nødvendige rejser til Thailand pga. betydelige indrejserestriktioner, da de gør det vanskeligt eller umuligt at gennemføre en ferie for danske turister. Der kan dog være undtagelser for fx erhvervsrejsende. Læs mere på den danske ambassade i Bangkoks hjemmeside.

Du bør læse om indrejserestriktioner, karantæne- og testkrav hos den danske ambassade i Bangkok, da der kan være krav om fx COVID-19 test, vaccinedokumentation, udfyldning af formularer el.lign.

Du kan læse mere om, hvordan du skal forholde dig ift. test og isolation, når du kommer hjem fra en udenlandsrejse på coronasmitte.dk.

Læs den fulde rejsevejledning her: Rejsevejledningen for Thailand (UM)

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


   
Vandango reacted
Citer
(@newsman)
Famed Member Admin
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 1077
Topic starter  

Rejsevejledningen for Thailand fra Udenrigsministeriet er blevet opdateret

17.07.2021

Rejsevejledningen for Thailand er senest opdateret den 17. juli 2021 med ændring af sikkerhedsniveauet for COVID-19 fra skraveret orange (vi fraråder alle ikke-nødvendige rejser grundet betydelige indrejserestriktioner) til orange (vi fraråder alle ikke-nødvendige rejser pga. høj risiko for smitte). Der er foretaget tilsvarende ændringer i afsnittet generel anbefaling.

Se rejsevejledningen ved at klikke på linket nedenfor.

Rejsevejledning - Thailand
Med venlig hilsen

Udenrigsministeriet
Tlf. 33 92 00 00
um@um.dk

 

Se rejsevejledningen ved at klikke på linket nedenfor.

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


   
SvarCiter
GAMBIT
(@gambit)
Active Member
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 8
 

Jeg fløj til Thailand sidste år i marts da Mette frarådet al udrejse af Danmark og alle lande var i "Rødt"! Bedste flyrejse i mit liv (Kastrup - Krabi) , der var kun mig og 1 anden rejsende i hele flyet. Besætningen havde intet at lave og kom ofte og satte sig for at konversere. Desværre havde jeg købt business class hvilket var helt unødvendigt på denne rejse.

Fantastisk at være i krabi og phuket på det tidspunkt - man havde nærmest det hele for sig selv. Det betød selvfølgelig også at der ikke var meget gang i gaden om aftenen, så det var ikke ligefrem en ferie med gogo musik bankende i hukommelsen.

Hjemturen blev det sidste fly med Thai Airways BKK- Kastrup - det var til gengæld prop fyldt. Sikke et politi fremmøde der var i kastrup lufthavn, har sjældent set noget så dumt og lemfældig omgang med skatteyder penge. Efter 11 timer stuvet sammen i et fly var de meget OBS og dirigere passagerne om at holde minimum 2 meters afstand gennem hele ruten fra fly til udgang af lufthavnen. 

På nuværende tidspunkt er der dog ikke meget vits i at rejse til Tjailand. Nedlukning, frygt og lede for farang og enorme bøder for at løfte lidt på masken. Erfarne i Thailand ved at det her kommer til at trække ud længe endnu, med den flok imbeciler der sidder i regering.

 

Jeg tænker at den altid tålmodige JohnBKK er ved at være godt tændt 😂

Dette indlæg blev ændret 3 år siden af GAMBIT

   
SvarCiter
Vandango
(@vandango)
Estimable Member
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 70
 

Ville jo gerne rejse her i oktober til slutningen af marts. Min kone syntes det er en dårlig ide, restriktioner og nedlukninger besværer mine muligheder for at foretage hvad jeg måtte ønske. Og hvem ved hvad der ligger lige om hjørnet.

Har det hårdt med at møde op med en attest på at jeg er vaccineret, en attest på at jeg er virus fri, for derefter at blive smidt på et karantæne hotel rask og frisk i 14 dages rigmands plattenslageri mareridt, mens regeringen roder rundt i at tage sig af befolkningen raske som syge.

Phuket ordningen er begyndt at knage noget, bliver holdt oppe af penge og prestige, og det er svine langt og problematisk at rejse hjem til Korat.

Mon så ikke det bliver på et års ordningen i 2022 for ny udklækkede pensionister? plus jan-mats 2023 hvis det kan lade sig gøre?


   
GAMBIT reacted
SvarCiter
(@girobank)
Active Member
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 6
 

Hej Vandango

Havde selv samme ide som dig, men indtil videre udsat til dec/januar, da jeg ikke har lyst til de 15 dage på coronahotel.

Men bemærk også, at visa skal søges online nu, synes at være ret besværlig.

Ha en god dansk sommer.

www.maephimproperty.com


   
Vandango reacted
SvarCiter