Hemmelige dokumente...
 
Share:

Hemmelige dokumenter  

  RSS

John
 John
(@john)
Medlem Moderator
Meldt ind: 1 år siden
Indlæg: 11
5. august 2018 9:34  

Nedenstående er et klip fra en artikel omkring Red Bull´s historie. Jeg tænkte om der er nogen her der har kendskab evt. et link til de "Hemmelige finansielle dokumenter, der blev offentliggjort sidste år i Tyskland, afslørede de metoder, som det thailandske milliardærdynasti og andre rige familier verden over bruger til at skjule meget af deres lykke." som der nævnes i artiklen.

I september 2012 døde et af hans barnebørn Vorayuth "Boss" Yoovidhya et par måneder efter, at Chaleo døde 88 år, at hans Ferrari var blevet kørt til en politimand på en motorcykel og dræbte ham. Vorayuth flygtede scenen, og senere landet, for at undgå at arrestere. Han forbliver en flygtning fra retfærdighed og fører en jet-setting livsstil i udlandet med den straffrihed, der ofte nyder af Thailands superrige.

Yoovidhyas er også blevet anklaget for at skjule aktiver gennem offshore-virksomheder. Hemmelige finansielle dokumenter, der blev offentliggjort sidste år i Tyskland, afslørede de metoder, som det thailandske milliardærdynasti og andre rige familier verden over bruger til at skjule meget af deres lykke.


Citere
Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Moderator
Meldt ind: 1 år siden
Indlæg: 302
5. august 2018 12:32  

Uden at lægge hovedet på blokken, så antager jeg at det er papirerne fra Mossack Fonseca (også kaldt Panama Papers) som der tænkes på. Man kan søge lidt i dem på dette link:

Bangkok Post skrev blandt andet lidt om det sidste år:

Der er også lidt læsestof her:


SvarCitere